Welkom

 

Welkom bij Kayphoto4u – Personal Art Wedding Photography

It’s You in the Picture

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een prachtige en onvergetelijke huwelijksdag staat jullie te wachten. Een dag waar jullie op dit moment de keuzes van locatie, kleding, ringen etc. voor maken. We zijn blij dat jullie onze site komen bezoeken in jullie oriëntatie op bruidsfotografie en heten jullie dan ook van harte welkom!

Bruidsfotografie is voor veel paren een belangrijk onderdeel van de trouwdag. De fotografie biedt immers in de toekomst een van de weinige tastbare, zichtbare en verhalende vormen van herinnering. Dat moet goed zijn! Zeker de essentiële momenten van jullie huwelijk; daar wil je naar kunnen terugkijken op een manier dat het gevoel, de sfeer en de dierbare mensen die jullie hebben omringd weer even helemaal dichtbij zijn.

Creating the Best Match

In de vele jaren dat wij, Karin en Leon, als professionele bruidsfotografen aan het werk zijn, zien we dat veel paren beginnen met een selectie te maken die gebaseerd wordt op de prijs die de fotograaf vraagt. Je vraagt bruidsfotograafoffertes op en binnen enkele dagen heb je een aantal aanbiedingen in je inbox. De prijzen blijken echter enorm te verschillen. Dat roept eerder vragen op dan dat het iets verheldert.

In de praktijk werkt het vaak precies andersom bij het maken van de uiteindelijke keuze. In een persoonlijk en/of telefonisch gesprek met de fotograaf scan je als mens eerst of je een goed gevoel krijgt bij de fotograaf. Deze vreemdeling is straks wel de hele dag dicht bij jullie. Als je geen leuke klik ervaart, heeft het vrijwel geen zin om er verder tijd in te steken. Zo’n klik laat zich slecht ervaren via uitsluitend een e-mail of de website.

De volgende stap is uiteraard de bruidsfotografie zelf. Herkennen jullie jezelf op de foto’s van deze fotograaf? Doen de foto’s iets met je? Raken ze je? Roepen ze bij je op: ‘Zo’n foto wil ik ook!’ of ‘Wauw, deze foto kan zo in een Wedding magazine’. Dan zit je op het goede spoor.

Daarna komt het aan op service. Wat biedt die fotograaf nou echt? Gaan de foto’s van de camera direct op dvd of doet de fotograaf, zoals het een vakfotograaf betaamt, moeite om de foto’s na te bewerken? Is de fotograaf op de trouwdag uitsluitend de fotograaf of is het ook iemand die sociaal, attent en meedenkend is met jullie en de gasten? Heeft de fotograaf oog voor de details die de trouwdag maken en kleuren? Daag de fotograaf uit voor een kijkje achter de schermen!

The Bright & Shiny Story of You

Jullie zijn bij KayPhoto4u de Mr. & Mrs. (of variaties hierop :>) en zo worden jullie door ons benaderd. In de oriënterende fase bieden wij advies met een persoonlijke touch, waarbij jullie volledig in het middelpunt staan. Een offerte aangevraagd? Wij nemen eerst telefonisch contact op om al de wensen inzichtelijk te krijgen, de mogelijkheid te bieden de klik te ervaren en tevens een kijkje achter onze schermen te gunnen. Onze offerte is dan ècht gericht op jullie persoonlijke wensen en budget. Door de telefonisch besproken zaken weten jullie dan ook precies wat onze dienstverlening inhoudt.

Spreekt dit aan? Dan gaan we in een vrijblijvend persoonlijk gesprek samen het portfolio bekijken en de passende stijl van bruidsfotografie bepalen. Willen jullie spontane, speelse foto’s of houden jullie meer van natuurlijk geposeerd of een vrolijke mix? Elk bruidspaar is uniek en kenmerkt zich door een bepaalde persoonlijkheid. Vraag maar eens aan je vrienden hoe zij jullie zien en typeren. Met onze ervaring en mensenkennis voelen wij feilloos aan waar jullie enthousiast van worden. Dit zien we later ook terug in de keuzes voor het soort locatie, de jurk, het pak, het boeket, het kapsel, de trouwauto etc.

Your Style is our Style

Onze bruidsfotografie wordt zo dus volledig op jullie persoonlijke stijl afgestemd, waarmee onze bijzondere Personal Wedding Art Photography gestalte krijgt. Een stijlvolle jaren ’50 kleuring of juist natuurlijke kleuren? Krachtig Zwart/Wit of juist super artistieke bewerkingen (Kay Art)? Jullie bepalen het! Het budget stemmen we naadloos af op jullie wensen en we creëren samen het persoonlijke wedding pakket. Voor ieder wat wils dus.

Wij zorgen ervoor dat de fotografie tijdloos wordt, prachtige wanddecoraties kunnen opleveren en een blijvend goed gevoel geeft over hoe jullie op de foto staan, zodat jullie over 20 jaar de foto’s niet ouderwets vinden, maar nog steeds smaakvol en beeldend. Jullie vinden bij ons de passende fotografie, als jullie bereid zijn om ons ook van onze kant in jullie te laten investeren.

Op onze Homepage bieden we een zeer uitgebreide mediaspeler (ruim 20 minuten kijkplezier!) die je meeneemt door de highlights van ons portfolio. Kijk er graag naar en stel vast welke technieken jullie het meest aanspreekt.

The Best Experience

Zijn jullie na het bovenstaande nog niet afgehaakt en hebben we nog steeds jullie interesse? We vertellen graag met passie over onze fotografie en dienstverlening, maar nog liever laten we bruidsparen aan het woord met en voor wie wij gewerkt hebben. Zij weten wat bruidsfotografie door KayPhoto4u betekent, hoe de gasten ons als fotografen ervaren hebben en wat ze prettig aan ons vonden. We nodigen jullie graag uit om te lezen op onze referentie pagina welke reacties we hebben mogen ontvangen.

Excellency 4U

Hebben we de ‘excellence’ verzilverd en elkaar de hand geschud omtrent de opdracht? Wij zijn er voor jullie tot aan de huwelijksdag. Benader ons gerust voor waardevolle tips en advies, goede adressen van betrouwbare leveranciers of het ontwerp van jullie persoonlijke en unieke huwelijksuitnodigingen, bedankjes, cadeautjes voor ouders en getuigen of de videografie.

Jullie zijn van harte welkom. Nodig ons uit en neem plaats op de regisseursstoel om jullie fotografische huwelijksfilm vorm te gaan geven. Wij garanderen dat het een prachtige film gaat worden.