Album

wedding portfolio

KLIK HIERONDER OP DE FOTO BIJ HET ARTIKEL OM DE REAL WEDDING REPORTAGE TE BEKIJKEN

KayPhoto4u Personal Art Wedding trouwfotografie trouwfotograaf weddingphotographer, award winning photographer wedding, trouwen, trouwen in 2022

Wedding-VILLA CLEMENTINE PURMEREND

Romantische én stoere Weddingshoot met focus op de gasten. twee fotografen perspectief, oog voor details & overzichten, speelse groepsfoto’s. Personal Art kleurrijk met stijl per hoofdstuk. fotoshoot bij villa clementine In purmerend en hembrugterrein zaandam

wedding-kasteel De schaffelaar

Bij een kasteel hoort romantiek. Sprekend voor deze reportage met internationaal karakter. Onze Friends hadden gekozen voor Gleam, met 2 fotografen, elk hoofdstuk van de dag een eigen Personal Art Styling, variërend van klassiek vintage, kleurrijke en zwart-wit. Superleuk aan de avond was het ‘cravata’ voor de mannen. We vertellen je er graag meer over in ons gesprek.

Wedding-HerFst weistaar maarsbergen

Alle jaargetijden zijn mooi, al is de herst wel erg bijzonder door het enorme kleurenpalet in de natuur. Zeker als je, zoals deze friends, houdt van kleurrijke foto’s. De grenzeloze liefde spat er vanaf bij dit koppel. voor de fotografie was gekozen voor 1 fotograaf, met videografie tijdens de ceremonie. De fotografie mocht alle aspecten belichten. Van romantisch tot speels, van lief tot lekker jezelf zijn. de highlights van de bruiloft zijn verteld in een verhalende lijn. overzichten afgewisseld met close-ups. Kleurrijk afgewisseld met zwart-wit.  

Wedding-Hoeve Sparrendam

sinds 2014 zijn we kind aan huis bij Hoeve sparrendam & Kasteel de schaffelaar.  elke maand zijn we bij een van beide locaties Voor de open dag of OTTR. Dit is een bruiloft in Bohemian-Countrystyle. De personal Art Styling is daarop afgestemd. Al heeft elke hoofdstuk een eigen styling. De Fotoshoot is gemaakt bij de skatebaan in Vathorst en bij de wagenwerkplaats in Amersfoort.

Wedding-Dominicanenklooster Zwolle

Reportage in omgeving zwolle, met fotoshoot bij Engelse Werk (Romantiek, natuur, speels & vrolijk) en Domicanenklooster (architectuur, lichtspeling. spontaan-journalistiek). De trouwlocatie is Herberg Molecaten. De styling is in principe Natural, maar de fotoshoot in het klooster en bij het Engelse Werk is voorzien van een warme kleurstyling, met fraai contrast em diepe kleuren. Een zwart/witfoto uit deze serie, van de galante bruidegom die de deur open houdt voor zijn bruid, is geprezen met een internationale Wedisson award.

GuestShoot LIVE PHOTOBOOTH / Party Style

De unieke optie GuestShoot (live PhotoBooth). In onze portable studio, die we doorgaans ’s avonds aan het begin van het feest neerzetten, maken we een hoogwaardige serie portretten van de gasten, waarbij we de foto’s een feestelijke Personal Art styling meegeven. Ga je voor lekker gek of liever rode loper royal? Voor elke bruiloft hebben we iets bijzonders.

Destination Wedding Italy

Wedding reportage van een Nederlands bruidspaar in Sansepolcro Italië, fotoshoot ook in Anghiari en Monterchi (Toscane). De trouwlocatie is een groot, door het bruidspaar en de gasten gehuurd, oud landhuis op de berg. Alle aankleding hebben zij zelf verzorgd. Personal Art van de hele reportage in soft classic styling, spontaan, met veel aandacht voor sfeer en emoties. Focus op symboliek. Het bruidspaar is gek op journalistiek Zwart/wit beeld.

WEDDING-BEACH Thema scheveningen

Huwelijk van medior echtpaar bij Beachclub Indigo Scheveningen. Thematiek volledig in bohemian Beach Wedding. vastgelegd met 1 fotograaf, waarbij Focus op emoties, jezelf zijn. speelse & spontane fotografie. Personal Art in vintage styling. Ze wilden door de locatie scheveningen zeker geen ‘vakantiekiekjes’.  

Wedding-NDSM Werf / BoatHouse Almere

Artistieke out-of-the-box WEdding reportage, met veel speelsheid, sexy, vrolijk, humor maar zeker ook romantiek. Personal Art Styling in HDR kleurrijk, zwart-wit fotografie, humor en toch ook romantiek. Alle elementen wat dit koppel zo kenmerkt.  Ze wilden héél graag een award winnen en dat is gelukt met bovenstaande foto. Fotoshoot is gemaakt op de NDSM Werf te Amsterdam. De ceremonie was bij BoatHouse Almere. 

wedding, kasteel hooge vuursche, roaring twenties trouwthema, groepsfoto sigaren, kayphoto4u, trouwfotograaf, wedding photographer

wedding-kasteel hooge vuursche

Huwelijken met een thematiek hebben zeker ook iets bijzonders, zoals deze bruiloft, in Peaky Blinders / Roarin’ Twenties stijl. Geweldig hoe alle gasten daar aan meededen met hun kleding. Voor de fotografie zijn door onze friends gekozen voor een Klassieke Personal Art styling in warme kleuren met een pink touch. gezien de thematiek mocht voor hen de Fotoshoot wat meer geposeerd zijn. Verder vooral spontaan-journalistiek, met focus op dé momenten, de gasten en de gezelligheid.

Wedding-Vintage fantasy - Woeste Hoeve

Karaktervolle wedding reportage, waarin Veel van dit mooie koppel zit. Hun 1e date in een Ierse pub en de 2e date op de platenbeurs. Hun karakters,  waar ze van houden, De  natuur. de Hang naar fantasy, Horror, vintage, herfst, warmte, liefde, humor en zoveel meer. vastgelegd met 2 fotografen. Personal Art Styling in warme, kleurrijke vintage styling over de hele reportage.

Wedding-slot doddendael ewijk

Fraai gestylde locatie, waarbij we fotografie & videografie verzorgd hebben voor onze friends. Bij de fotografie was er vooral focus op spontaan-journalistieke vastlegging met 2 fotografen en 1 videograaf. Het mocht romantisch zijn, met een creatieve twist, zoals de rookfakkels in de boomgaard. Vanwege coronatijd heeft deze dag bestaan uit 2 feestdelen met twee ceremonies (een voor vrienden, een voor familie). Zo konden toch in totaal 60 gasten op de bruiloft komen en genieten.

Wedding-Surinaams & Antiliaans

Surinaams-Antiliaans huwelijk met veel familie en vrienden. Trouwlocatie ‘Het Wapen van Zoetermeer’. Romantische en kleurrijke fotoserie, met veel warme, rozige en verzadigde tinten en hier en daar sprekende zwart/wit fotografie.  De Fotoshoot is deels geposeerd omdat het bruidspaar daar gek op was. Feestavond in vintage colour style. Een plezier om te bekijken.

Family & LoveShoot Soesterduinen

Samen met de kids een prachtige foto maken van het aanstaand bruidspaar voor in de trouwkaart. De locatie is Soesterduinen aan de rand van de gemeente Soest. 
Gezin met dochtertje en zoontje. Personal art styling met natuurlijke, warme kleuren. Het was een vrolijke en spontane fotoshoot met enkele creatieve perspectieven.