Album

wedding portfolio

KLIK HIERONDER OP DE FOTO BIJ HET ARTIKEL OM DE REAL WEDDING REPORTAGE TE BEKIJKEN

KayPhoto4u Personal Art Wedding trouwfotografie trouwfotograaf weddingphotographer, award winning photographer wedding, trouwen, trouwen in 2022

Wedding-VILLA CLEMENTINE PURMEREND

Romantische én stoere Weddingshoot met focus op de gasten. twee fotografen perspectief, oog voor details & overzichten, speelse groepsfoto’s. Personal Art kleurrijk met stijl per hoofdstuk. fotoshoot bij villa clementine In purmerend en hembrugterrein zaandam

wedding-kasteel De schaffelaar

Bij een kasteel hoort romantiek. Sprekend voor deze reportage met internationaal karakter. Onze Friends hadden gekozen voor Gleam, met 2 fotografen, elk hoofdstuk van de dag een eigen Personal Art Styling, variërend van klassiek vintage, kleurrijke en zwart-wit. Superleuk aan de avond was het ‘cravata’ voor de mannen. We vertellen je er graag meer over in ons gesprek.

Wedding-HerFst weistaar maarsbergen

Alle jaargetijden zijn mooi, al is de herst wel erg bijzonder door het enorme kleurenpalet in de natuur. Zeker als je, zoals deze friends, houdt van kleurrijke foto’s. De grenzeloze liefde spat er vanaf bij dit koppel. voor de fotografie was gekozen voor 1 fotograaf, met videografie tijdens de ceremonie. De fotografie mocht alle aspecten belichten. Van romantisch tot speels, van lief tot lekker jezelf zijn. de highlights van de bruiloft zijn verteld in een verhalende lijn. overzichten afgewisseld met close-ups. Kleurrijk afgewisseld met zwart-wit.  

Wedding-Hoeve Sparrendam

sinds 2014 zijn we kind aan huis bij hoeve sparrendam & kasteel de schaffelaar.  elke maand zijn we bij een van beide locaties Voor de open dag of OTTR. 

Een bruiloft in bohemian-countrystyle. De personal Art Styling is daarop afgestemd. Al heeft elke hoofdstuk een eigen styling. De Fotoshoot is gemaakt bij de skatebaan in Vathorst en bij de wagenwerkplaats in Amersfoort. 

Wedding-Dominicanenklooster Zwolle

Reportage in omgeving zwolle, met fotoshoot bij Engelse Werk (Romantiek, natuur, speels & vrolijk)en Domicanenklooster (architectuur, lichtspeling. spontaan-journalistiek. Een foto uit deze serie is geprezen met een internationale Wedisson award.

GuestShoot LIVE PHOTOBOOTH / Party Style

De unieke optie GuestShoot (live PhotoBooth). In onze portable studio maken we een hoogwaardige serie portretten van de gasten, waarbij we de foto’s een feestelijke Personal Art styling meegeven. Ga je voor lekker gek of liever rode loper royal? voor elke bruiloft hebben we iets bijzonders.

WEDDING-BEACH Thema scheveningen

Huwelijk van medior echtpaar bij Beachclub Indigo Scheveningen. Thematiek volledig in bohemian Beach Wedding. vastgelegd met 1 fotograaf, waarbij Focus op emoties, jezelf zijn. speelse & spontane fotografie. Personal Art in vintage styling. Ze wilden door de locatie scheveningen zeker geen ‘vakantiekiekjes’.  

Wedding-NDSM Werf / BoatHouse Almere

Artistieke out-of-the-box WEdding reportage, met veel speelsheid, sexy, vrolijk, humor maar zeker ook romantiek. Personal Art Styling in HDR kleurrijk, zwart-wit fotografie, humor en toch ook romantiek. Alle elementen wat dit koppel zo kenmerkt.  Ze wilden héél graag een award winnen en dat is gelukt met bovenstaande foto. Fotoshoot is gemaakt op de NDSM Werf te Amsterdam. De ceremonie was bij BoatHouse Almere. 

wedding, kasteel hooge vuursche, roaring twenties trouwthema, groepsfoto sigaren, kayphoto4u, trouwfotograaf, wedding photographer

wedding-kasteel hooge vuursche

Huwelijken met een thematiek hebben zeker ook iets bijzonders, zoals deze bruiloft, in Peaky Blinders / Roarin’ Twenties stijl. Geweldig hoe alle gasten daar aan meededen met hun kleding. Voor de fotografie zijn door onze friends gekozen voor een Klassieke Personal Art styling in warme kleuren met een pink touch. gezien de thematiek mocht voor hen de Fotoshoot wat meer geposeerd zijn. Verder vooral spontaan-journalistiek, met focus op dé momenten, de gasten en de gezelligheid.

Wedding-Vintage fantasy Woeste Hoeve

Karaktervolle wedding reportage, waarin Veel van dit mooie koppel zit. Hun 1e date in een Ierse pub en de 2e date op de platenbeurs. Hun karakters,  waar ze van houden, De  natuur. de Hang naar fantasy, Horror, vintage, herfst, warmte, liefde, humor en zoveel meer. vastgelegd met 2 fotografen. Personal Art Styling in warme, kleurrijke vintage styling over de hele reportage.

Wedding-slot doddendael ewijk

Fraai gestylde locatie, waarbij we fotografie & videografie verzorgd hebben voor onze friends. Bij de fotografie was er vooral focus op spontaan-journalistieke vastlegging met 2 fotografen en 1 videograaf. Het mocht romantisch zijn, met een creatieve twist, zoals de rookfakkels in de boomgaard. Vanwege coronatijd heeft deze dag bestaan uit 2 feestdelen met twee ceremonies (een voor vrienden, een voor familie). Zo konden toch in totaal 60 gasten op de bruiloft komen en genieten.

Wedding-Surinaams & Antiliaans

Surinaams-Antiliaans huwelijks met veel familie en vrienden. Trouwlocatie ‘Het Wapen van Zoetermeer. Romantische en kleurrijke fotoserie. Bridal kids. Fotoshoot deels geposeerd, Feestavond in vintage colour style. een plezier om te bekijken.

Destination Wedding Italy

Wedding reportage in Sansepolcro Italië, fotoshoot ook in Anghiari en Monterchi (Toscane).
Personal Art gehele reportage in soft classic styling, spontaan, aandacht voor sfeer en emoties. Focus op symboliek. Bruidspaar gek op Zwart/wit.

Family & LoveShoot Soesterduinen

Samen met de kids eém een prachtige foto maken van het aanstaand bruidspaar voor in de trouwkaart. Gezin met dochtertje en zoontje. Personal art styling met Natuurlijke, warme kleuren. speelse. spontane fotoshoot.