Album

wedding portfolio

KLIK OP DE FOTO BIJ HET ARTIKEL OM DE REAL WEDDING REPORTAGE TE BEKIJKEN

2020 Wedding Stijlvol

Wedding in 2020 (corona tijd) bij Slot Doddendael, mooie gestylede locatie, fotografie spontaan-journalistiek met 2 fotografen, insteek romantisch met een kleine twist, rookbommen, creatief en speels. Bruidsmeiden met bridesmaids jurken. VW Kever flowertoss met de bruidsmeiden.

2019 Romantisch huwelijk de haar

Huwelijk bij Kasteel de Haar, met veel romantiek, 2 fotografen perspectief, kleurrijke foto’s, afgewisseld met zwart-wit. Voor de spontane fotoverhalen is een zachte kleurenstyling gekozen. 

2020 Wedding September Slot Doddendael

Creatief & out-of-the-box huwelijksverslag met Personal Art Styling, Fotoshoot in het donker bij Vasum Nijmegen. Huwelijkdag bij slot doddendael.

Styling: Personal Art op alle onderdelen van de dag, elk hoofdstukje heeft een eigen styling, met focus op warme kleure, creatieve, kleurrijke & zwart-wit foto’s

Destination Wedding Italy

Wedding reportage Italië in Sansepolcro, Anghiari en Monterchi (Toscane).
Personal Art gehele reportage in soft classic styling, spontaan, aandacht voor sfeer en emoties. Focus op symboliek. Bruidspaar gek op Zwart/wit.

2019 Zwolle WEdding

Zwolle Engelse Werk (Romantiek, vrolijkheid, in de natuur), Domicanenklooster (architectuur, spelen met licht. Focus op spontaan-journalistiek. Alleen de fotoshoot is met Personal Art Kleurstyling. Een Wedisson Internationale Trouwfotografie Award mochten we winnen met een foto uit deze reportage.

Wedding Surinaams & Antiliaans

Bruidsreportage van Surinaams / Antiliaans paar met veel familie, gevierd in Den Haag & Zoetermeer. Romantisch klassieke reportage. Styling fotografie kleurrijk en journalistiek.

GuestShoot SteamPunk / Party Style

Al jaren maken veel mensen bij KayPhoto4u gebruik van de GuestShoot(PhotoBooth). Geheel in stijl of in thema waar gasten vrolijk op de foto gaan, zonder bruidspaar. INformeer voor deze mooie optie. 

Uiteraard passen we dit tijdens Coronatijd aan in een ‘veilige variant met wegwerp props of stylish posed.

Family & LoveShoot Soesterduinen

Samen met de kids op de foto plus een prachtige foto maken van het aanstaand bruidspaar voor in de trouwkaart. Gezin met dochtertje en zoontje

Styling: Natuurlijke, warme kleuren in Personal Art Styling

Open DAG LOCATIE Hoeve Sparrendam

Wedding Hoeve Sparrendam Hoevelaken.. Beleef een styled wedding in de zomer van 2020, met prachtige personal art styles in diverse stijlen, fotoshoot op skatebaan & wagenwerkplaats Amersfoort. Op deze locatie staan we geregeld tijdens de Open Top Trouwlocatie Route.