Album

wedding portfolio

KLIK OP DE FOTO BIJ HET ARTIKEL OM DE REAL WEDDING REPORTAGE TE BEKIJKEN

2020 Wedding Stijlvol

Wedding in 2020 (corona tijd) bij Slot Doddendael, mooie gestylede locatie, fotografie spontaan-journalistiek met 2 fotografen, insteek romantisch met een kleine twist, rookbommen, creatief en speels. Bruidsmeiden met bridesmaids jurken. VW Kever flowertoss met de bruidsmeiden.

2019 Romantisch huwelijk de haar

Huwelijk bij Kasteel de Haar, met veel romantiek, 2 fotografen perspectief, kleurrijke foto’s, afgewisseld met zwart-wit. Voor de spontane fotoverhalen is een zachte kleurenstyling gekozen. 

2020 Wedding Slot Doddendael

Creatieve & out-of-the-box september reportage met Personal Art Styling, Fotoshoot in het donker bij Vasum Nijmegen.

Huwelijkdag bij slot doddendael. Personal Art op alle onderdelen van de dag in diverse kleurstylen.

Destination Wedding Italy

Wedding reportage Italië in Sansepolcro, Anghiari en Monterchi (Toscane).
Personal Art gehele reportage in soft classic styling, spontaan, aandacht voor sfeer en emoties. Focus op symboliek. Bruidspaar gek op Zwart/wit.

GuestShoot SteamPunk / Party Style

Al jaren kiezen veel mensen bij KayPhoto4u voor onze unieke optie Live GuestShoot (PhotoBooth). In onze portable studio maken we een hoogwaardige serie portretten van de gasten, waarbij de foto’s een sfeestelijke personal art styling meegeven.

2019 Zwolle WEdding

Zwolle Engelse Werk (Romantiek, vrolijkheid, in de natuur), Domicanenklooster (architectuur, spelen met licht. Focus op spontaan-journalistiek. Alleen de fotoshoot is met Personal Art Kleurstyling. Een Wedisson Internationale Trouwfotografie Award mochten we winnen met een foto uit deze reportage.

Wedding Surinaams & Antiliaans

Bruidsreportage van Surinaams / Antiliaans paar met veel familie, gevierd in Den Haag & Zoetermeer. Romantisch klassieke reportage. Styling fotografie kleurrijk en journalistiek.

2019 beachwedding medior echtpaar

Beachwedding van een medior echtpaar bij Beachclub Indigo in Scheveningen. Focus op vrolijkheid en spontaniteit. Lichte en kleurrijke Personal Art Styling, aansluitend bij de strandthemathiek.

 

Wedding 2020 Hoeve Sparrendam

Wedding Hoeve Sparrendam Hoevelaken. Beleef een wedding in de zomer van 2020, met prachtige Personal Art styles in diverse kleuringen. Fotoshoot op skatebaan & wagenwerkplaats Amersfoort. Ceremonie buiten en ‘s avondskerkelijke inzegening binnen!

Family & LoveShoot Soesterduinen

Samen met de kids op de foto plus een prachtige foto maken van het aanstaand bruidspaar voor in de trouwkaart. Gezin met dochtertje en zoontje

Styling: Natuurlijke, warme kleuren in Personal Art Styling