Unieke styling

personal art style

KayPhoto4u heeft met Personal Art Styling iets unieks voor jou ontwikkeld. In films en series, in reclames en in de muziekwereld, op Instagram en Facebook…Overal om je heen zie je beelden die een krachtige styling (beeldbewerking) hebben meegekregen. Als kijker van die beelden grijpt de maker ervan je bij de lurven.

De allesbepalende woorden hierin zijn branding, marketing en imaging.

Een half uurtje online speuren naar een geschikte trouwfotograaf doet je hoofd duizelen. Er is enorm veel aanbod en vrijwel elke beroepsmatige fotograaf heeft een aantal geweldige foto’s in zijn/haar portfolio. De onderlinge verschillen in al die portfolio’s zijn echter niet zo heel groot. Romantiek, een lach en een traan, mooie poses op een brug in het park, een verliefde blik bij de openingsdans. Beelden waar geen enkele trouwfotograaf omheen kan. Ook wij niet.

Door met Personal Art Styling te werken, geven we een aantal beelden van jullie huwelijksdag de extra kracht die we benoemen in de eerste alinea. Wij ontwerpen speciaal voor jullie één of meerdere stijlfilters die we baseren op de input die we van jullie hebben gekregen in het kennismakingstraject. Wie zijn jullie? Wat doen jullie? Waar houden jullie van? Hoe is je kijk op fotografie en hoe staan jullie in het leven, zowel als stel en als individu?

De antwoorden hierop zijn voor elk bruidspaar anders. Dit leidt ertoe dat de fotografie die wij met Personal Art Styling voor jullie gaan maken anders is dan wat je met de traditionele technieken kunt maken.

Niet onze stijl, maar jullie persoonlijke stijl is voor ons leidend. KayPhoto4u ontwerpt op deze wijze een vorm van persoonlijke kunst, wat onze fotografie fris, eigentijds en vooruitstrevend maakt. Uiteraard alleen als je dat ook leuk vindt en dit bij je past. Personal Art Styling is een keuze.

De basis van onze trouwreportages biedt keurige, verhalende foto’s. Mooi ontwikkeld in een natuurlijke kleur, afgewisseld met zwart/wit foto’s voor degene die daar van houdt. Wil je echter de mooiste momenten van de trouwdag een echt wauw-moment meegeven, dan kies je voor Personal Art Styling.

In onderstaande player laten we  enkele voorbeelden van Personal Art Styling zien. Het eerste beeld is telkens een basisfoto zonder enige bewerking. Het opvolgende beeld is dezelfde foto die voorzien is van Personal Art Styling. 

KP4UTKplain
KP4UTKpas
KP4UMplain
KP4UMpas
KP4UWBplain
KP4UWBpas
KP4U DW plain
KP4U DW pas
KP4U JM plain
KP4U JM pas

Wil je weten hoe Personal Art voor jullie uit kan pakken of wil je meer informatie hierover, laat het ons dan graag weten via de CONTACT-page of via de knop OFFERTE AANVRAGEN