KayPhoto4u

onze fotografen

Karin

Karin

Leon

Leon

Priscilla

Priscilla

De fotografen van KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin (Kay), Leon en Priscilla, het team van KayPhoto4u Personal Art Wedding, werkt vanaf 2010 in deze samenstelling met als specialisme Wedding Photography & Videography. Zij worden bijgestaan door enkele krachten achter de schermen.

Gepassioneerd, echte ‘mensen-mensen’, sociaal en attent. Zo worden onze fotografen vaak omschreven door stellen voor wie zij hebben gewerkt. Qua fotografie weten zij zichzelf echt te onderscheiden.  Zij zijn een van de weinige fotografen in Nederland die een veelheid aan fotografiestijlen meester zijn. Dat is dan ook precies de reden waarom bruidsparen van allerlei verschillende sociale en culturele achtergronden en leeftijden bij KayPhoto4u aankloppen.

De gemene deler van wat de gemiddelde Friend (we hebben geen klanten) van KayPhoto4u voor ogen heeft, komt kort gezegd neer op “We zijn op zoek naar iets anders”. Veel bruidsparen kiezen KayPhoto4u omdat ze daarmee weten dat ze lekker zichzelf mogen zijn. Onze fotografen spelen perfect in op het eigen karakter en daarmee het natuurlijke vermogen om wel of niet ‘chill’ te zijn voor de cameralens. Vertrouwen hebben in elkaar en attent zijn, zoals je van een vriendin of vriend mag verwachten. Dat maakt dat elke samenwerking een hele bijzondere wordt.

Daarom zie je zoveel verschillende soorten foto’s op onze website. Ze zijn altijd een weergave van het bruidspaar zelf en niet per se onze eigen geprioseerde wil om het perfecte plaatje te maken. Van een bruidspaar dat lekker gek loopt te doen, 5 minuten voordat ze gaan trouwen, in de ceremoniezaal van Kasteel de Schaffelaar, tot een bruidspaar dat innig en lief met elkaar een momentje deelt. Van een fles champagne die open getrokken wordt om de dag te vieren, tot een prachtige lach of traan van een dierbare gast. Iedereen is anders en wij laten je dat graag terugzien op de foto’s.

De lieve mensen die jullie huwelijksdag onvergetelijk maken, worden door onze fotografen spontaan op de foto gezet, precies zoals jullie ze ook kennen. Niet overdreven geposeerd, tenzij we natuurlijk merken dat deze gasten dat juist ontzettend leuk vinden. Dan gaan we graag met ze los!