reviews KayPhoto4u

Reviews KayPhoto4u

Lees hier de recensies / reviews die we de afgelopen jaren ontvingen van mensen waarmee we een van hun mooiste dagen mee hebben beleefd. 

2023:

Review Jasper & Barbara mei 2023

Wat een waanzinnige verrassing vanmorgen dat wij de sneakpreview in onze mailbox hadden!!! Wat zijn de foto’s ongelooflijk mooi! Jeeetje, wat zijn jullie een kunstenaars! Dit draagt helemaal bij aan het nagenieten, ik denk dat we die foto’s ongeveer al zo’n 20x bekeken hebben inmiddels hahaha. Dank jullie wel voor alles gisteren. Voor de hulp, de professionaliteit, de rust die jullie brachten in onze dag, de tips die jullie gaven… jullie waren echt een fantastisch en onmisbaar onderdeel van onze dag. Wij gaan nu genieten van onze huwelijksreis en kijken met een enorm warm gevoel terug op onze dag gisteren. Heel veel liefs, Jasper en Barbara

 

 

 

Review: Niels & Femke mei 2023 ★★★★★ (5/5 sterren GoogleWij hebben een ontzettend fijne ervaring gehad met Karin en Leon tijdens het hele traject van begin tot het einde. We hebben elkaar ontmoet op de trouwbeurs in Zwolle begin vorig jaar. Gelijk was daar een klik en hebben we afgesproken om een digitale meeting in te plannen, om de mogelijkheden te bespreken en een uitgebreide uitleg te krijgen over hoe ze te werk gaan. Na deze meeting hoefden we er niet lang over na te denken.

Nadat we hebben aangegeven dat we graag de samenwerking aan wilden gaan zijn we tijdens het gehele traject erg goed begeleid en op de hoogte gehouden van de voorbereidingen en het verrichte werk wat er werd gedaan. Alles was duidelijk en we kwamen niet voor verrassingen te staan. De ontvangst bij de intake, de ontzettend prettige omgang met iedereen tijdens de bruiloft zelf(iedereen vond jullie geweldig!) Tot aan de realisatie van het album en wanddecoratie. Het eindresultaat is prachtig geworden en hier zijn we de rest van ons leven dankbaar voor.

Wil je een complete, mooie en bijzondere reportage van je bruiloft? Dan ben je bij KayPhoto4u zeker aan het goede adres. Karin en Leon geven een extra dimensie aan je speciale dag(en de voorbereidingen daarvan). Hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke samenwerking. Groetjes Niels en Femke

Review: Marcel & Natasja mei 2023

… Lang nagedacht hoe ik kan verwoorden hoe blij en trots en gelukkig we zijn met ons album …maar volgens mij zijn daar geen woorden voor. Het is echt fantastisch mooi geworden , iets om trots op te zijn, en heel gelukkig mee te zijn. We hebben dit weekend al meermaals samen gekeken , weer genietend van onze dag. Harstikke bedankt ❤😍 we kunnen niet wachten om hem te laten zien ! Ook hopen we jullie nog een keer te zien, als afsluiter van een prachtig traject. We houden contact, nogmaals duizendmaal dank !! Veel liefs ! ❤🥰

 

 

Review : Mathilde
Waarde: ★★★★ (4/5 sterren)

Kayphoto4u op de WeddingFair in Nijmegen tegen het lijf gelopen. Het gesprek maar met name de voorbeeld trouwfoto’s die inzichtelijk waren, gaven ons de doorslag om een afspraak met Kayphoto4u in te plannen.

Spontane foto’s, creatief, special effects, kortom.. foto’s die zeker de moeite waard zijn zeker op een speciale dag als je bruiloft!
Ook tijdens de trouwdag helpen ze om de boel in goede banen te leiden en is er aandacht voor de kleine details.
Als tip geven wij nog mee dat de administratieve kant niet altijd even soepel liep (inzichtelijkheid en snelheid).

Leon, Karin en Karin hebben ons op een professionele en gezellige manier een mooie dag bezorgd!
Mocht je voor mooie/creatieve trouwfoto’s en een volledig vertellend fotoalbum gaan dan is Kayphoto4u een perfecte match! Groet, Bjorn en Mathilde

 

Naam: Wijbrand van der Sande
Waarde: ★★★★★ (5/5 sterren)
Als trouwambtenaar kom ik Karin en Leon door het hele land tegen tijdens huwelijksvoltrekkingen en op bruidsbeurzen, waar we vaak gezamenlijk staan. Het zijn ook voor mij fantastische mensen om mee samen te werken en hun fotomateriaal spreekt voor zich. Als jullie op zoek zijn naar top foto’s en ook nog eens héle lieve mensen; dan moet je gewoon heel snel contact opnemen met Karin en Leon.

‘FANTASTISCHE SAMENWERKING’

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

“Karin en Leon!!! Jullie zijn geweldig!! Bedankt voor de mooie tijd en de

 fantastische samenwerking!! Vorige week hebben we ons album op mogen halen! In 1 woord… GEWELDIG!! Jullie zijn toppers met een enorme drive en liefde voor jullie vak!

Liefs Melissa en Martijn”

2022:

CREATIEVE IDEEËN’

Waarde: ★★★★★
Inmiddels zijn Karin en Leon al ruim 2 jaar onze ‘friends for a day’, dus tijd voor een review! Tijdens een open dag bij een trouwlocatie kwamen we de stand van KayPhoto4u tegen, waar we een leuk gesprek met Leon hadden. Mijn man houdt niet van geposeerde foto’s en hij had gelijk een goed gevoel bij hun foto’s. Daarna werd het alleen maar beter. Het intake gesprek en vervolgens het ‘doe boek’, een door hen ontwikkeld boek waarmee Karin en Leon door middel van keuzes tussen verschillende foto’s van eerdere bruiloften alle tijd nemen om erachter te komen welke stijl bij een bruidspaar past. Ze namen ruim de tijd om ons te leren kennen.

Toen kwam corona… Met een bruiloft met familie uit het buitenland een enorme klus qua planning, wijziging op wijziging. Karin dacht over alles mee, was heel toegankelijk in de communicatie en had hele creatieve ideeën om er het beste van te maken, mede door de ervaring die ze inmiddels hadden opgedaan. We hebben dit ontzettend gewaardeerd. Onze trouwdag is uiteindelijk in twee delen geknipt verspreid over twee jaar, maar wel in één album terecht gekomen dat we recent hebben opgehaald. En wauw, wat is dat een kunstwerk. De foto’s natuurlijk maar ook het ontwerp, de creatieve indelingen, de balans tussen het verhaal en prachtige grote foto’s, het is meer dan we ooit hadden durven dromen. En dan hebben we het nog niet over de mega bijzondere KayArt, die een ereplek in het boek en aan onze muur heeft gekregen.

Voor iedereen die enorm kundige, creatieve, leuke en lieve fotografen zoekt – hier moet je zijn. Karin en Leon zijn fantastische mensen, en elke euro waard. Bedankt voor alles!!
– 

‘OPGAAN IN DE GROEP ALS VRIENDEN’


Waardering: ★★★★★

Wij kunnen iedereen KayPhoto4u aanbevelen! Wat zijn wij blij dat we voor hun gekozen hebben. Ontzettend fijne mensen die tijdens de bruiloft niet alleen de “fotograven” zijn maar, hulp bieden bij alles, een jurk die niet goed zit of even opnieuw vastgezet moet worden, het helpen van de ceremoniemeesters. Het opgaan in de groep als vrienden. Zodat niet iedereen gaat poseren voor de camera en je mooie spontane foto’s en momenten krijgt. Voor iedereen een grote aanrader! Prachtige foto’s en een schitterend album. Tuurlijk kost het wat maar je krijgt hier echt waar voor je geld.

Wij zijn superblij met alle energie die KayPhoto4u in onze bruiloft gestoken heeft.

Nogmaals dank voor alles!

Liefs,
Marit en Ronald

‘EEN HEEL GOED GEVOEL’

Waarde: ★★★★★
Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel.

Karin & Leon voelen perfect de situatie aan, communiceren duidelijk en helder, geven hele goede tips en maken hele mooie (TROUW) foto’s.  Ze hebben onze mooiste dag onvergetelijk gemaakt en vastgelegd met twee hele mooie albums en een mooie video. Gaan jullie binnenkort trouwen? Maak een afspraak, jullie zullen er geen spijt van krijgen. Frank & Helen

FRIENDS FOR LIFE

Waarde: ★★★★★
Wat een prachtig album! Zulke mooie foto’s, om 6 maanden later nog steeds kippenvel van te krijgen.

Los van de foto’s is het concept wat Karin en Leon bieden erg prettig. “Friends for a day” is dan ook daadwerkelijk zo. Familie en vrienden waren ervan overtuigd dat zij bekende van ons waren.
Naast het concept is het 100% zorgen vrij door de checklist die je in het portal doorloopt. Daarin staat wat je moet doen en voor wanneer wat moet gebeuren.

Door de hulp tijdens de gesprekken, het portal, het doeboek en hoe zij de gehele dag aanwezig waren ben ik van één ding overtuigd. Friends for a day… forget it. Friends for life!!! Liefs Mirjam & Jordy

GOED NAAR ONZE WENSEN GELUISTERD

Wat een fijn bedrijf is dit. We zijn helaas niet tot een “deal” gekomen, ons budget liet dit niet toe. Maar kijkende naar de kwaliteit van de foto’s die we gezien hebben zijn ze de tarieven die ze vragen meer dan waard. We hebben 2 gesprekken gehad, waarin open en eerlijk werd gesproken, veel tips van hun kant zijn gedeeld en vooral goed naar onze wensen geluisterd werd. Dit leidde er dan ook toe dat ze zelf aangeven dat ze niet de juiste match voor ons verwachtten te zijn, in plaats van wat veel bedrijven zouden doen, het onderste uit de kan halen. Oprecht en eerlijk, zoals het hoort en wanneer het budget wel matcht, leid dit volgens mij tot geweldige foto’s.

Waarde: ★★★★★
‘We hebben Karin en Leon ontmoet op een Weddingfair. We vonden de werken die ze hadden staan ontzettend mooi en raakten aan de praat. Ze zijn erg spontaan en we besloten al snel dat zij DE fotografen zijn die we bij onze bruiloft wilden hebben. Vanwege Corona werd onze bruiloft uitgesteld en uiteindelijk veel kleiner gevierd. Ze konden zich gemakkelijk hierop aanpassen en het contact bleef goed. We hebben een geweldige dag gehad, mede door de grappen en praatjes van Leon. Uiteindelijk was hij meer dan alleen onze fotograaf. De foto’s zijn prachtig geworden. Onze persoonlijkheid springt er vanaf en het zijn niet alleen maar de standaard foto’s geworden. Dik tevreden!’

kp1_0183We hebben net onze eerste vijf foto’s gezien. Hartstikke leuk om van de verschillende onderdelen van de dag vast wat te kunnen bekijken! De foto’s helpen zeker bij het nagenieten! Leuk dat jullie ons deze vast konden toesturen. De foto met het croissantje en die onder de brug springen er voor ons het meest uit. Goh, ik wist niet dat we zo mooi op een foto konden staan zeg! 

We zijn zeker benieuwd naar de rest, het wordt een oefening in geduld.
E&K   

 

kp2_8199“Wij raden KayPhoto4U aan! Gezien op een beurs, en gelijk een afspraak gemaakt. Wij zijn heel kritisch wat betreft een fotograaf voor onze bruiloft. Het klikte in het begin al heel goed, en een persoonlijk gesprek gehad over wat onze wensen zijn etc. Zeer goed team van fotografen/videograven! Op de dag zelf kregen wij ook nog veel tips & tricks. Wij zijn zeer tevreden over contact en over de kwaliteit van de foto’s!  

 

 

© KayPhoto4u 2020Review 10.0 op fotograafoffertes.com “Fantastische mensen!” We hadden geen betere fotografen kunnen treffen. Ze waren ontzettend betrokken en hielpen meedenken op alle vlakken omtrent de bruiloft en op de bruiloft. 

 

Kwaliteit  10 /  Service 10 / Prijs 10  / kwaliteit 10
 

 

© KayPhoto4u Personal Art WeddingOnze huwelijksdag was helemaal af met de foto´s en begeleiding van Kayphoto4u. Karin, Leon en Priscilla waren de gehele dag bij ons aanwezig tot en met het begin van het avondfeest. We hebben elkaar ontmoet op een WeddingFair in Zwolle.Het klikte gelijk heel leuk  waarop we besloten een afspraak in te plannen. Gelukkig waren ze nog beschikbaar op onze geplande datum.  Karin &Leon kwamen met veel tips en adviezen zowel bij de voorbereidingen als tijdens de bruiloft. Helaas hadden we minder tijd over op onze dag dan gepland voor onze shoot maar door de kundigheid en creativiteit van Karin en Leon hebben we prachtige foto´s kunnen maken. Ze zijn Super behulpzaam en vriendelijk. Ook van onze gasten hoorden we allemaal positieve en leuke berichten over ´onze fotografen´. Kortom, echt professionele, kundige en zeer vriendelijke vakmensen. 

© KayPhoto4u Personal Art Wedding 2020Dank voor de opnames, foto’s van onze dag!

 

Volgens ons een mooie samenwerking en we hebben veel plezier van de foto’s en video!

  

 

© KayPhoto4u Personal Art WeddingMijn vrouw Rashida was alleen gegaan naar jullie en ik was op mijn werk vol spanning te wachten maar ook een beetje bezorgd. Het is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven en wilt dat ook terug zien in je trouwalbum. Ook hebben we de volledige regie uit handen gegeven, jullie zouden aan de hand van jullie ervaring en expertise bepalen welke foto’s het album zouden halen, de volgorde en het design. Als klant wil je het liefst alle foto’s of de meeste foto’s erin hebben. Uit honderden foto’s hebben jullie de juiste gekozen om het album ermee te gaan maken.  All I Can Say Is “Chapeau, Bravo!!” Het album is zó mooi gemaakt, terwijl ik erin bladerde voelde het aan alsof jullie bezig waren geweest met jullie eigen trouwalbum. So much love and tenderness went in it!! I don’t say this very often but “my expectations have been exceeded!”Obra de arte (piece of art)!! Thank you from the bottom of our hearts.  

Woorden © KayPhoto4u Personal Art Weddingschieten tekort! Wat zijn de foto’s prachtig geworden. We kunnen niet ophouden met kijken! Geweldig werk hebben jullie geleverd. Aan de hand vd foto’s herleven wij die dag weer opnieuw, van het begin tot het eind. ThePerfectwedding recensie:  (op alle punten vijf sterren, zie www.theperfectwedding.nl) Wat Karin en Leon neerzetten, is gewoon kunst! Ze hebben oog voor details, niks ontgaat ze en dat zie je terug in de foto’s. Zodra er iemand bij ons op bezoek is, laten wij met trots ons albums zien. Wij hebben 2 albums aangeschaft, we konden simpelweg niet kiezen! Alle foto’s waren geweldig, daarom hebben wij naast het album van ons bruidsreportage nog een album laten maken. Die mogelijkheid was er gelukkig ook. Een ieder die ons albums bekijkt heeft 1 en dezelfde reactie “Wow, wat prachtig” en zo denken wij er ook over!! Karin en Leon nogmaals bedankt voor de mooie en blijvende herinneringen

Wat ontzettend leuk om deze foto’s vast te zien, en die in het fotolijstje is ook echt heel leuk.© KayPhoto4u Personal Art Wedding 2019

Wat een leuk cadeau het geeft zeker mooi weer wat een ontzettend gelukkige dag het was voor ons allebei.We vonden het erg fijn om met jullie te werken op onze bruiloft, en vinden de foto’s die jullie voor ons vast in het filmpje hebben gezet erg mooi.

 

 

© KayPhoto4u Personal Art Wedding“Niets meer dan lof voor onze fotograven! Zowel Karin als Robin hebben ons niet alleen op onze trouwdag super geholpen maar ook tijdens het voortraject heel goed begeleid. Van kleine tips tot meedenken voor een binnenlokatie. Nu nog even geduldig afwachten tot de resultaten van onze grote dag!” Review op www.theperfectwedding.nl waardering: 10

 

 

 

 

 

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★
“Onze fotografen kunnen wij maar niet genoeg bedanken. Vanaf de introductie tot het eind stonden ze voor ons klaar. De dag verliep soepel in goede banen dankzij de opgestelde shoot programma. Werkelijk waar zijn Karen en Leon top fotografen.”

 Wat een ontzettend mooi bruidsalbum hebben jullie gemaakt! Echt héél mooi geworden. We werden gelijk weer mee terug genomen naar onze trouwdag. Zoveel mooie en hoge kwaliteit foto’s, echt heel erg bedankt! Wat zijn wij blij met ons fotoboek en wat krijgen we tot nu toe mooie woorden over het boek! R&R. 

 

 

Bron: ThePerfectWedding 2019

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

 

© KayPhoto4u Personal Art Wedding“Deze lieve mensen zijn echte professionele fotografen die out of the box denken en ervoor zorgen dat wij onszelf op ons gemak voelde en dat is zo belangrijk op je huwelijksdag. Ik was behoorlijk nerveus voordat me aanstaande aanbelde, maar gelukkig was Karin bij me en sleepte me er doorheen. Léon, Karin en Robin jullie waren echt Friends for a Day!!! BEDANKT Liefs Arno en Patricia”
Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

 

Beste Leon en Karin, wat hebben we dankzij jullie een geweldige dag gehad, en wat zijn jullie van toegevoegde waarde geweest op onze dag. Wij hebben een geweldige herinnering voor het leven dankzij jullie. Erg professioneel wordt er gewerkt en het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Ook is er van alles mogelijk en kan alles op de dag afgesteld worden. De samenwerking is erg spontaan, wat het fijn maakt om ze erbij te hebben! Voor onze winterwedding waren wij op zoek naar een fotograaf die ook in de winter de perfecte plaatjes kan maken, dat hebben we bij hun zeker gevonden. Ze hebben net iets extra’s en dat maakte het voor ons compleet. Na afloop zijn de foto’s zeer mooi aangepast en hebben zij voor ons een erg mooi album mogen maken. We hebben genoten van onze dag en we willen jullie nogmaals heel hartelijk danken voor de mooie vastgelegde herinnering. Liefs Sander en Alieke 

Wat een geweldige eerste blik van de foto’s met de Sneak Preview.
Het was een heerlijke dag en wat zagen we er fantastisch uit. We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat in een prachtig album. We zijn heel blij dat we voor KayPhoto hebben gekozen. Ook jullie zijn een leuk stel samen die prachtige foto’s maken. Jullie zijn zeer professioneel en zeggen dan ook waar het op staat voor een mooi resultaat. Daar houden wij van. We hebben 2 prachtige mensen ontmoet en dat willen we koesteren.
(26 juli 2019)

We zijn op 11 mei 2018 getrouwd en qua foto’s en wensen zijn hun de beste. Die dag waren de fotografen Friends For a Day. Nu zijn ze friends for Life. Met recht kunnen wij zeggen; ze passen alles aan jou wensen en wat je van je trouwdag kan verwachten qua foto’s aan. Ze hebben zeer ruime keuze voor hoe en wat je met je trouw album wilt hebben.

Bron: ThePerfectWedding 2019
Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

 

Wat een onwijs leuke dag hebben wij gehad. Het was zo leuk om jullie als fotografen en friends op onze trouwerij te mogen hebben. We hebben zo genoten van jullie aanwezigheid en wat hebben jullie het onwijs goed gedaan, lekker jezelf en ons en de gasten op ons gemak gesteld en daarbij ons uit de comfort zone gehaald. Dit is echt waar wij naar op zoek waren. We kijken uit naar de mooie foto’s maar deze zien we vanzelf tegemoet. Liefs K&J

Karin en Leon waren op onze trouwerij om deze prachtige dag vast te leggen. Wat zijn wij blij dat we voor hun hadden gekozen voor onze dag. Ze zijn zo professioneel met het maken van de foto’s, en daarnaast zorgde hun er ook voor dat wij en onze gasten op het gemak voelden en om ons uit de comfort zone te halen. Onze gasten en uiteraard wijzelf vinden Karin en Leon ook hele fijne en leuke mensen om te gast en Friends te mogen hebben op onze bruiloft.

Karin en Leon heel erg bedankt dat jullie onze trouwerij vast wilden leggen en voor jullie leuke aanwezigheid. We hebben genoten van jullie, het was heel fijn om jullie er bij de trouwerij te hebben. Bron: Facebook KayPhoto4u Fotografie pagina. 

“Fantastische shoot gehad. Waren beiden niet gewend aan de spotlight maar we werden erg gerust gesteld en de fotografen dachten goed mee. Er is heel veel mogelijk op gebied van nabewerking en extra leuke dingen om uit te kiezen.”
Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

Wauw! Wij zijn super blij met de reportage:) Het geeft een prachtige weergave van een voor ons onvergetelijke dag. Fijn dat jullie zoveel foto’s gemaakt hebben.Adhv de reportage hebben we nog weer even lekker samen nagenoten. Wij willen jullie iig alvast heel erg bedanken voor jullie aanwezigheid op de bruiloft en het mooie resultaat! Wij hebben veel positieve reacties gekregen op jullie manier van werken. Jullie waren voor niemand opvallend aanwezig en hebben onze dag toch helemaal vast kunnen leggen. Knap hoor! 

Lieve Karin en Robin, Wij kijken terug op een prachtige huwelijksdag. We vonden het fijn om jullie daar als fotografen bij te hebben en zijn benieuwd naar de foto’s! 

 

Hi schatjes,Bedankt voor jullie mooie verhaallijn! We hebben de dag weer opnieuw beleefd. Echt super!! We zijn er erg blij mee!! Liefs van ons. 

Lieve Karin, Leon en Pricilla, We hebben het al vaker benoemd, maar wat zijn we jullie ontzettend dankbaar voor jullie inbreng op onze dag. We hebben een geweldige dag gehad met fantastische foto en videografie door jullie! Helemaal super! Nu we net samen op de bank onze reportage hebben bekeken, beleefden we de dag weer helemaal opnieuw! Wat een ontzettend gave, mooie, bijzondere en leuke foto’s hebben jullie voor ons gemaakt. Echt uit de kunst! Complimenten ♡  Liefs, K&I 

Prachtige foto’s en een geweldige samenwerking! Willen jullie niet de standaard foto’s, maar wel de spontane grappig leuke foto’s dan ben je hier op het goede adres. Ze nemen echt de tijd voor je! In Augustus getrouwd en we krijgen hele leuke reacties op de foto’s en het boek ,zelf zijn we er ook heel blij mee!? Als we het boek bekijken beleven we de dag weer even opnieuw super. (13-3-2019 bron: Google Reviews KayPhoto4u) 

Hartelijk dank voor jullie mail en de bruidsrapportage. Wat zijn de foto’s ontzettend gaaf geworden!!! We beleefde de dag weer helemaal opnieuw toen we vanavond de foto’s hebben bekeken! 

Nogmaals bedankt voor alle hulp tijdens de voorbereiding op ons huwelijk. We hebben enorm genoten van onze huwelijksdag. Alles is van een leien dakje gelopen en jullie inzet heeft daar een erg grote rol in gespeeld. 

Dankjewel voor de geweldige bruidsreportage. Wij hebben de foto’s gisterenavond meteen bekeken en hebben onze trouwdag weer helemaal opnieuw beleefd! Wat een geweldige en leuke foto’s. 

“We hebben een fijn eerste gesprek gehad met Karin. Voldoende uitleg over hoe ze te werken gaan. Er werd rekening gehouden met ons budget. Voor nu al een heel fijne samenwerking.”
Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★☆☆
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

 Ontzettend bedankt voor alle mooie foto’s! Het is heel leuk om de dag zo nog een keer te beleven, met zo nu en dan toch wat momenten die ons ontschoten waren.

  

189_2017-02-22_ash__maxime_by_kayphoto4u_kp__3432KayPhoto4u, truly recommend for wedding photography.

 

We had a very special album made with Kayart Design. You can have a sneak peek here. The album cover shows my hands in henna.Karin had really little to go location wise for the photoshoot, but she did a stunning job and made fairytale pictures nevertheless. Thank you!

 

“vanaf het begin een Klik gehad met dit super Team! heel fijn dat er naar onze wensen word gekeken. En ze denken met ons mee. Word erg gewaardeerd. Ten slotte trouw je niet elke dag!”
Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★☆
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

Lieve Karin en Leon, Wat een superdag hebben wij afgelopen maandag gehad. Onvergetelijke mooie momenten beleefd met jullie. Wij zijn heel benieuwd naar het resultaat. We hebben genoten van jullie gezelligheid, goede ideeën en hulp. We waren idd ‘Friends For A Day’. Nogmaals hartstikke bedankt!  Liefs Mark en Ellen

 

148_wedding_rob_jeroen_by_kayphoto4u_16062018_kp1_8455Wij willen jullie enorm bedanken voor de foto’s en de mooie dag die we met jullie erbij hebben mogen beleven. Het was een feest en dat zien we terug in de foto’s. Dank dank dank daarvoor. Heel veel groeten, R & J

 

137_wedding_erik_elisa_by_kayphoto4u_22062018_m2_7420Lieve Karin en Leon! 

Wauw, wat een fantastische foto’s!!! Dank jullie wel!

 

Wij hebben genoten van alle mooie foto’s en de dag weer helemaal opnieuw beleefd.Liefs, E & E

 

He lieverds wat een geweldige sneak preview en zo bedankt voor de gezellige dag !

Karin en Leon, heel erg bedankt voor de sneak preview! Wow, wat zijn ze mooi! We hebben een super fotoshoot gehad !
Ook bedankt voor jullie flexibiliteit en het meedenken met ons. Wat een top dag hebben wij met jullie gehad..
Voor mensen die evt nog twijfelen…niet doen! Gewoon foto’s laten maken door het team Kay Heinen!
Glad we had you as friends for a day on our special day! Thank you!
Wat een mooie en leuke foto’s zijn het geworden! We waren weer even helemaal terug op 09- juni, heerlijk.


WAUW! …….

Hoi Karin en Leon,Wij zijn op vakantie en krijgen van jullie onze foto’s. Wat zijn wij ontzettend blij en wat zijn de foto’s echt super super super mooi, grappig, romantisch en fantastisch geworden! Jackie en Jeroen) 

 

kayphoto4u, trouwfoto monnikendam amersfoort, monnikendam amersfoort, amersfoort, monnikendam, trouwreportage amersfoort, trouwreportage monnikendam, trouwen monnikendam, trouwen amersfoortZe maakten een prachtige bruidsreportage voor ons vol sprankelende foto’s. Plus een ongelofelijk mooi album. We zijn heel blij en zeer tevreden.

Jos en Ina

∗∗∗∗∗ (5 stars) Google review may 2018

 

128_08-09-2017_janco__annelien_by_kayphoto4u_kp__5169_1 Wij hebben geweldige ervaringen met deze fotografen!
Het zijn schatten van mensen en hoe zij hun werk doen is geweldig.
De foto’s waren ook allemaal prachtig, erg moeilijk om te kiezen. Vooral de Personal Art & Kay Art Styling is een aanrader. Wil je écht prachtige en originele foto’s … dan ben je bij Karin en Leon in goede handen! Nogmaals bedankt voor alles. Janco & Annelien

 

 

We hebben super mooie foto’s mogen ontvangen na onze bruiloft! We zijn er erg gelukkig mee en elke keer als we ze bekijken zijn we weer even terug op die fantastische dag. Dank jullie wel Karin en Leon!”
informatie: ★★★★★
Communicatie: ★★★★★
Medewerker(s): ★★★★★
Flexibiliteit: ★★★★★
Wensen: ★★★★★
Prijs: ★★★★☆

 

152_08-08-2017_ezra__ilse_by_kayphoto4u_kp__0689Lieve Karin en Leon, 

Super bedankt voor de prachtige foto’s en de Kay-arts die we hebben mogen ontvangen van onze trouwdag. Het was heel fijn jullie als fotografen te hebben en we zouden het iedereen aanraden.

 

 

KayPhoto4u, trouwfoto, trouwfotografie, bruidsfotograaf, ringenWe hebben Karin en Leon leren kennen op een Open Top Trouwlocatie dag. Vanaf die dag hebben we niet meer gezocht naar een andere fotograaf. Prachtige, artistieke foto’s, die ze met zorg voor je maken. Op onze trouwdag hebben ze mooie foto’s weten te maken. En dat zegt wat: een bruidspaar, 4 kinderen (een net lopende baby, een opstandige peuter en twee zeer wijze bijna tieners). Maar ze hebben zich er wonderbaarlijk goed doorheen gewerkt en telkens kregen wij het idee dat ze onze kinderen óók geweldig vonden. Aan het einde van de rit gaat het om de foto’s en het album. Ons album is alles geworden wat we hadden gehoopt, en meer. We hoefden nooit te twijfelen of bang te zijn dat ze leveren, want dat deden en doen ze. Altijd op tijd en goed voorbereid. En ook nog eens een heel fijn paar. Wat wil je nog meer? 

Lieve fotografen,

Wij zijn inmiddels weer terug van onze huwelijksreis en genieten nog iedere dag na van onze bruiloft. We zijn jullie als ‘onze’ fotografen heel erg dankbaar. Er kwamen veel tevreden reacties van onze gasten binnen die jullie via ons complimenteerden voor de manier waarop jullie je werk hebben gedaan. Omdat we jullie natuurlijk al kennen van Marjoleins bruiloft, voelde het heel vertrouwd. En dat was wel heel fijn op een dag als deze, vol spanningen en emoties! De hele dag was voor ons één groot succes en we zijn blij dat jullie daar deel uit van hebben gemaakt. We hebben stiekem de hele dag uitgekeken naar de bruidsreportage. Wat een gave shoot was dat! Super mooie foto’s! Nogmaals: heel erg bedankt voor alles! Liefs, Tristan en Evelyn

 

kp__5240Lieve Leon en Karin! 

Wat een ontzettend gave sneakpreview!

We zitten aan het ontbijt in Zuid-Afrika deze prachtige foto’s te bewonderen met tranen in onze ogen (van geluk en van blijdschap dat we jullie twee als bruidsfotograaf hebben gekozen). We willen jullie nogmaals bedanken voor de onvergetelijke dag! Bedankt voor alles! Jullie zijn toppers!!!
Roy & Lisanne

SCHAT, DE FOTO’S ZIJN BINNEN! Echt waar ?! Kom, dan gaan we snel kijken…

Wow! Dit is nog mooier dan we verwacht hadden. We werden er stil van en net zo enthousiast als op de morgen van ons trouwen. We hebben met de laptop op schoot lekker zitten genieten en beleefden opnieuw “onze dag” door jullie fantastische foto’s.

Door de fijne en normale sfeer en ook juist de rust die jullie meenamen, zijn de voorbereidingen al een stuk gemakkelijker geweest. Het even helpen met de kleine dingetjes was voor jullie ook geen probleem. Het waren gelijk goede ijsbrekers voor de spanning van de dag die komen ging. Net als op de dag zelf. Jullie gaven ons fijne tips. Zonder toch veel in beeld te zijn hebben jullie alle momenten perfect vastgelegd.

Een fotograaf die niet alleen denkt aan het maken van zijn foto’s maar er ook juist voor je is met tips en een grapje voor de rust. Dankjewel voor jullie inzet en fantastische foto’s.

Na de 1e kennismaking en het gesprek bij jullie in Amersfoort hadden we gelijk het gevoel dat we niet alleen met fotografen te maken hadden maar met Professionals die een compleet plaatje aanbieden. Die graag bereid waren om tijd en energie in ons en onze bruiloft te steken. Wij zouden niet weten hoe jullie dit nog beter of duidelijker uit kunnen leggen dan hoe jullie het naar ons toe gedaan hebben. Communicatie:Heel helder, duidelijk en eventuele vragen werden snel beantwoord. Reacties van gastenDat zijn er teveel om op te noemen. Alle gasten waren positief met bewoordingen zoals ‘Wat een super team’ tot ‘Zijn de fotografen bekenden van jullie? Jullie gaan zo fijn met elkaar om’. Groetjes, Wilco & Daniëlle

– 

 

Beste Karin en Leon,  

Hartstikke bedankt voor de prachtige foto’s. We hebben er vanavond uitgebreid naar zitten kijken.
Het was echt nagenieten. De KayArt’s en de Personal Art Style zijn echt supermooi geworden. In het kort… top fotografen! Karin en Leon besteden veel zorg aan wat voor wensen je heb tijdens de shoot.Op de dag zelf delen ze al hun ervaring met je om er voor te zorgen dat de dag soepel verloopt. Ook het na traject ging snel en vlekkeloos en met een prachtig resultaat.

bruidsfotograaf4u, kayphoto4u, trouwfotograaf Zevenhuizen, bruidsfotograaf Zevenhuizen, ZZamen, Zoetermeer, trouwen zoetermeer,  trouwen gouda, trouwreportage gouda, trouwen stadhuys gouda, trouwreporage stadhuys gouda, bruidsreportage Gouda, trouwreportage gouda, trouwfotograaf gouda, bruidsfotograaf goudaWoorden komen we te kort om aan te geven hoe mooi we de foto’s van de bruidsreportage vinden.
Door het bekijken van de reportage hebben we echt het gevoel dat we weer op onze bruiloft zijn. 

 

De door jullie gemaakte bruidsreportage geeft een goede  en mooie weergave van de dag. Dank jullie wel!!
Guido & Laura

 –

kp2_4738Alvast een kort bericht om jullie enorm te bedanken voor jullie bijdrage als fotograaf aan ons huwelijk afgelopen donderdag! Wij stuiteren nog volop na van alles wat we hebben meegemaakt. De tafel staat nog vol cadeaus en vanavond openden we pas de laagste brieven…

Dank voor jullie werk tijdens de dag om alles vast te leggen. Karin, ik maak je graag het compliment dat je je hebt laten zien als een echte professional. Je hebt ons op een hele prettige manier geinstrueerd. Het was leuk en mooi om te zien hoe jullie samen werkten.Een extra dank voor dat je insprong bij het maken van de groepsfoto’s. Jij had de ervaring en het overwicht op de groep om ook daar een succes van te maken. Zeer gewaardeerd dat je nog even bleef. Ik hoop dat het voor jullie ook een leuke dag was en veel succes en creatief plezier gewenst met het verwerken van de foto’s!
Arjan & Wietske

– 

Wat voor vragen je ook had, antwoord kreeg je, het was nooit teveel gevraagd. De dag zelf is mede door Kayphoto4u heel fijn verlopen. Met prachtige foto’s. Zoals Leon en Karin altijd riepen ‘vrienden voor een dag’, Zeg dat wel!Wij hadden Karin en Robin niet op onze bruiloft willen missen.En dan daar was het moment, voor ons wel één van de belangrijkste dingen na onze bruiloft. Het trouwalbum… Er was keuze genoeg! Alles was mogelijk, niets te gek.Nu thuis kijken we nog elke dag met trots naar ons bruidsalbum en dat we de dag door de perfecte selectie aan foto’s weer opnieuw mogen beleven.Naast ons trouwalbum heeft Karin het ook nog voor elkaar gekregen om een perfect gematchte ouderalbums te maken. Een mini versie van ons trouwalbum. Lieve Leon, Karin en Priscilla jullie zijn top!

– geen minpunten 
+ Kayphoto4u doet er alles maar dan ook alles aan om de klant nog meer dan tevreden te stellen. Eerijk is eerlijk, je komt er niet omheen om gewoon voor Kayphoto4u als trouwfotograaf te kiezen. Aart & Deborah

We hebben geen dag erover getwijfeld dat wij hebben gekozen voor Kayphoto4u. Na ons allereerste telefoongesprek, met vervolgens al snel het kennismakingsgesprek met Leon en Karin. Het was duidelijk! De klik was er meteen, geen twijfel over mogelijk. Dit werden onze fotografen. Het contact zowel voor, tijdens als na de bruiloft was heel fijn. 

399_19-05-2017_eric-jan__lana_by_kayphoto4u_kp__1979_1Hartelijk bedankt voor de foto’s. We hebben de tijd genomen om ze samen te bekijken. En wat zijn ze mooi geworden! Jullie hebben heel veel spontane momenten weten vast te leggen, precies zoals we dat voor ogen hadden.

Ook zijn we erg blij met de keuze om een guestshoot te doen. Het zijn ontzettend vrolijke foto’s die de sfeer van de avond goed weergeven.
Eric-Jan & Lana

kayphoto4u_personal_art_wedding_social_media_ee_kp__7309Nogmaals hartelijk dank voor jullie uiterst professionele dienstverlening, het persoonlijke contact, en de buitengewone foto’s.
Evert-Jan & Elena 

 

 

 

kp__8182_profielfoto_fb_kayphoto4u_bruidsfotograaf4u Onze onvergetelijke dag vastgelegd op foto en video door 3 kanjers, Karin, Leon en Robin. Kay Heinen Kayphoto Amersfoort Onwijs bedankt, bij elke foto een prachtige herinnering en herbeleving van de dag. Arjan & Laura. 

 

 

 

00001-albumcover-drukkerversieVanaf de dag dat we hen ontmoetten op de huwelijksbeurs in Utrecht 2 jaar geleden hadden we er een goed gevoel over. Zij zouden de mensen zijn die onze trouwdag zouden vastleggen. Bijna direct hebben we besloten om ook een zwangerschap- & loveshoot te doen toen we in afwachting waren van ons meisje. (mei 2016)De keuze om voor Karin en Leon te kiezen om onze bijzondere huwelijksdag voor ons vast te leggen hebben wij ons geen moment beklaagd. Daarenboven waren zij op 2 september 2016 niet gewoon onze fotografen maar hebben ze die dag veel meer voor ons betekend. De manier waarop ze ons hebben bijgestaan, hun omgang met ons dochtertje en zelf onze hond is simpelweg prachtig. Drie weken geleden mochten wij ons trouwalbum in ontvangst nemen en iedereen die hem intussen gezien heeft vind hem prachtig. Ook de foto’s die we vandaag mochten ontvangen van ons klein meiske zijn eveneens prachtig. Karin, Leon en Priscilla, we zijn jullie enorm dankbaar!

133_03-09-2016_dirk__laura_by_kayphoto4u_kp__8616Ons eerste contact met Karin, Priscilla en Leon was op de Love & Mariage beurs in Utrecht, waar hun foto’s er tussen vele andere fotografen echt uitsprongen: artistiek, mooie kleuren, mooie contrasten, gedurfde locaties en originele composities. Op onze trouwdag hebben ze het helemaal waargemaakt. Gefotografeerd worden door Karin en Priscilla voelt niet als poseren, maar heel natuurlijk. Wij voelden ons compleet op ons gemak. Met z’n 4-en in de auto naar de Oudegracht? Geen probleem en erg gezellig. Out of the box foto’s in de mooie tuin De Hoge Waard? Prachtig en origineel. De foto’s zijn echt fantastisch geworden en precies zoals wij het hoopten na het zien van hun foto’s op de Love & Mariage beurs: origineel, mooi en krachtig. Maar het werd echt afgemaakt door het album dat Karin, Priscilla en Leon daarna ontworpen hebben. Ook hier zie je het oog van de meester in de originele opbouw en gave effecten. Als je van mooie, originele en krachtige foto’s houdt, zijn zij je man en vrouw(en) en wij bevelen ze dan ook van harte aan iedereen aan. Many thanks!”

 

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Medewerkers:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

 

“We gaan nog trouwen, maar hebben al een loveshoot gedaan met Karin en Leon en wat was dat al leuk! We kunnen nu echt niet meer wachten tot het 2 september is! Bedankt voor de leuke middag.”
Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Medewerkers:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

   

352_10-09-2016_casper__stefanie_by_kayphoto4u_kp2_2271

We hebben Karin en Leon ontmoet op een trouwbeurs in Amsterdam (Weddingfair). Wat ons het eerste aantrok was de intieme, maar eigen stijl die uit de foto’s naar voren kwam.Tijdens het eerste gesprek was er een goede klik, waardoor er bij ons een vertrouwen is gelegd dat we Karin en Leon heel graag als fotografen wilden. Zij hebben er alles aan gedaan om onze wensen te realiseren. Op onze grote dag waren zowel Karin als Leon op tijd aanwezig en zijn gedurende de dag niet van onze zijde geweken. Waar overleg nodig was zochten we elkaar op en zijn iedere keer met een mooie oplossing verder gegaan. De creativiteit die beide topfotografen meebrachten was een hoeksteen voor het prachtige fotoboek, waar onze karakters met kracht in terugkomen. Om er verder niet omheen te draaien; Karin en Leon, dank jullie wel voor een fijne samenwerking, een heerlijke dag en een prachtig resultaat!
Caspar & Stefanie 

099_18-11-2016_miljeano__marcia_by_kayphoto4u_kp2_7587“Een aanrader voor mensen die geen 13 in een dozijn trouwreportage willen,

De fotografen zijn goed om elkaar ingespeeld, en maken er een heus feestje van om foto’s te maken.
Het eindresultaat is prachtig! “
Marcia & Miljeano
 
 

_dsc9443Lieve Karin en Leon,

 

Hartelijk dank voor de mooie foto’s. Wij hebben een fantastische dag gehad mede door jullie aanwezigheid. We hadden jullie niet willen missen. Jullie zijn toppers! 

 

 

Wij zijn erg blij met onze bruidsrapportage zoals gemaakt is door Karin en Leon. De foto’s zijn echt prachtig geworden! Een mooie, eeuwige herinnering aan onze onvergetelijke dag. Eén van de dingen die wij bijzonder fijn vonden aan onze ervaringen met Karin en Leon, was dat ze echt een team zijn dat goed op elkaar is ingespeeld. Daarmee vonden wij het ook een meerwaarde om twee fotografen te hebben, want veel bijzondere momenten van onze dag zijn vanuit verschillende perspectieven of op een verschillende manier vastgelegd. Daarnaast was het erg fijn om te merken dat Karin en Leon ervaren zijn. Ze wisten precies wat ze moesten doen, en hielpen ons goed door bijvoorbeeld onze fotoshoot heen. Wij wisten soms zelf niet goed wat we moesten doen en dan stelden Karin en Leon ons op ons gemak. Ze hadden leuke ideeën om ons te helpen. Bedankt Karin en Leon dat jullie onze fotografen waren! 

215_13-08-2016_justin__dephany_by_kayphoto4u_kp__9761Beste Karin en Leon,

Wow!!! Fantastisch resultaat. Wat mooi allemaal.

De foto’s brengen ons helemaal terug naar die dag. 

Echt mooi! Dank je wel.

“Wat een geweldige fotografe is Karin! Samen met haar dochter Priscilla heeft zij onze trouwdag heel mooi vastgelegd. De foto’s geven de sfeer van onze bruiloft perfect weer. De communicatie verliep soepel en er werd goed met ons meegedacht. Ik kan KayPhoto4u iedereen aanbevelen! “

Bron: theperfectwedding.nl (shoot september 2016)
Informatie: ★★★★★
Communicatie: ★★★★★
Medewerkers: ★★★★★
Flexibiliteit: ★★★★★
Wensen: ★★★★★
Prijs & Kwaliteit: ★★★★★

We zijn erg blij met onze keus om jullie als fotografen bij onze bruiloft gevraagd te hebben en zijn erg enthousiast over het eindresultaat! (bruidsreportage, wanddecoraties, bedankfoto, bruidsalbum). 

Inmiddels hebben we het bruidsalbum al aan de hele familie kunnen laten zien en iedereen is enthousiast. We zullen jullie zeker aanraden aan anderen.

 

 

156_07-06-2016_jan_talithi_kayphoto4u_kpl_1121Direct na ons eerste kennismaking, besloten wij Karin en Leon te kiezen als onze trouwfotografen. Karin is creatief, heeft oog voor details en is een fantastische fotografe. Leon is zeer perfectionistisch (in de meest goede zin van het woord) weet heel goed wat hij wil “vastleggen” en doet daar alles aan dit voor elkaar te krijgen. De combinatie van deze twee topfotografen is geweldig. Zij weten de gevoelige, emotionele en waardevolle momenten heel goed vast te leggen. Dat zie je op de foto’s. Daarnaast zijn ze gezellig en rustig in de omgang. Op onze zonnige, sprookjesachtige bruiloft waren zij “een” met onze gasten. Ook dat zie je terug in onze reportage. Wat een vakwerk! Wij raden Karin en Leon zeer zeker aan bij anderen. (bron: Theperfectwedding.nl – 7 december 2016) Shoot juni 2016.

150_20-08-2016_erik__judith_by_kayphoto4u_kp__1002Wat een fantastische foto’s! We hebben ze non-stop bekeken sinds je telefoontje (mijn eten is koud geworden). Supermooi!

Tof om het zo na te beleven. Bedankt, bedankt!

058_22-07-2016_peter__ester_by_kayphoto4u_kp__1443De informatie over hun werk komen ze persoonlijk vertellen en laten hun werk aan je zien. 

Ze zijn erg flexibel en komen gemaakte afspraken na!
Het contact wordt goed onderhouden, zowel telefonisch als via de mail! Gewoon Toppie!!
(bron: Theperfectwedding.nl) juli 2016

KayPhoto4u, kalkovens, huizenWe waren erg onder de indruk van de mooie foto’s van Karin en Leon op de beurs in Hilversum. Na een fijn gesprek bij ons thuis, waarbij er uitgebreid de tijd is genomen om onze wensen en alle mogelijkheden te bespreken, waren we ervan overtuigd dat Karin en Leon de perfecte fotografen waren voor onze bruiloft. Wat hebben ze prachtige foto’s gemaakt en wat zijn het fijne mensen! Ze zorgen ervoor dat je je goed op je gemak voelt en maken erg originele, creatieve foto’s. We genieten iedere keer opnieuw bij het bekijken van de vele mooie foto’s, die na de trouwdag met zorg zijn nabewerkt. Door hen zelf geschreven recensie op trouwplannen.nl

 

 

kayphoto4u_copyright_huwelijk_kimberleyenmarkVia kennissen van ons zagen wij mooie foto’s van hun bruiloft. Dit waren super mooie foto’s en die wilde wij ook op onze bruiloft. Na een super fijne kennismaking voelde ik mij gelijk op mijn gemak bij Karin en Leon. Ze waren heel gastvrij en lieten allemaal verschillende stijlen van hun werk zien. In 1 woord prachtig. Toen zijn wij met hun aan het werk gegaan. Op 24 juni 2016 was onze grote dag, ze hadden veel rust en goede aanwijzingen hoe het het mooist zou worden. Het was een hele fijne dag met fijne mensen die ons op ons gemak stelden. Onze dochter van 3 jaar kregen ze ook super mooi op de foto! Echt mooie herinneringen hebben wij eraan over gehouden. Voor ieder wat wils in een mooie prijsklasse en natuurlijk prachtige foto’s. Ik raad iedereen dit aan! Super bedankt!!
– Ik heb geen verbeterpunten!!! Alles was mooi! + Gastvrij Lieve mensen Mooie foto’s.

146_15-04-16_cor__sifra_kp__6469Het bruidsalbum is bij ons binnen gekomen!

Wat zijn we er blij mee! Het heeft even geduurd maar dat was het Zeker waard! Wat een mooie foto’s en wat leuk gedaan met de combinaties. Wij zijn er in ieder geval super blij mee en krijgen hele goeie reacties! Super bedankt voor de leuke samen werking en de andere shoots en jullie namen houden we zeker in ons hoofd! Heel veel succes in de toekomst gewenst!

Maar dat komt zeker goed. De kwaliteit en mooie foto’s spreken voor Zich. (06-12-2016) Bruidsreportage april 2016

 

046_05-02-16_cynthia-_-bianca_kp__6498_kayartOp 5 februari 2016 zijn mijn vrouw Bianca en ik (Cynthia) getrouwd in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Wij zochten fotografen welke van een uitdaging met dieren in het dierenpark wel aandurfde en dat was lastiger als gedacht.. 

Maar toen, na veel zoeken en bellen kwamen wij in contact met Kayphoto4u (Karin & Leon). Bij het eerste kennismakingsgesprek wisten wij direct dat dit goed zat, Karin en Leon wisten precies wat wij wilden en op welke manier zij dit konden vertalen naar fantastische fotografie. Voor onze bruiloft eerst een Loveshoot gedaan, nooit gedacht dat dit zoveel plezier zou opleveren en het resultaat…? Om stil van te worden! Alle foto’s waren zo goed gefotografeerd dat ieder detail een eigen verhaal vertelde op de foto. 

Toen onze trouwkaarten..? Wij wilden een speciale kaart die gelinkt zou zijn met het dierentuin thema. Geen enkel bedrijf had dit soort trouwkaarten, dus hebben wij gevraagd of Kayphoto4u een speciale trouwkaart voor ons wilden ontwerpen. Met een paar kleine steekwoorden over wat wij in gedachten hadden, is dit de meest unieke trouwkaart van 2016 te noemen (voor ons). Zo mooi en vakkundig hadden wij dit nooit mogen verwachten, fantastisch!!!!

En ja toen de bruiloft zelf, het waren niet alleen onze fotografen die dag maar ook onze managers, zij wisten wat wij wilden en zorgde voor een onvergetelijke dag. Zij gaven aan de mensen aan wanneer wat te doen en hoe zij ons van dienst konden zijn. Zij hebben niet alleen een fantastische bruisreportage afgeleverd maar ook nog eens onze hele dag de mensen aangespoord om voor ons een onbezorgde dag te maken! Wij hadden het niet beter kunnen treffen. En de TIP is; Vraag eens naar de Kaart foto’s… Je zult versteld staan van het resultaat!!!! Wat ons betreft behoren Karin & Leon van Kayphoto4u tot de topfotografen van Nederland. Of het nu om een loveshoot gaat of om een hele dag in de dierentuin voor een bruidsreportage, het ontwerpen van onze trouwkaarten, het bruidsalbum. Alles hebben zij fantastisch gedaan!!!!!

235_15-10-2015_peter-eveline_kp__5190We hebben bewust gewacht met het kijken naar het bruidsalbum voor na het eten gecomplimenteerd met een heerlijke Merlot om er samen naar te kijken. 

Stil, HEEL STIL werden wij ervan. We kunnen denk ik niet in woorden uitleggen hoe mooi het album is geworden.We zullen zeker niet de enige zijn die tegen jullie mogen vertellen dat jullie op en top professionals zijn, maar we laten het ook niet na om die mogelijkheid te nemen. Dank, HEEL VEEL dank voor deze reportage. Ons huwelijk is en blijft een prachtige, en samen met dit album kan en mag de hele wereld het ook aanschouwen.

Super blij dat we onze keuze hebben laten vallen op Kayphoto4u. Karin en Leon hebben ons waanzinnig geholpen deze dag en het was buiten dat ze waanzinnige foto’s gemaakt hebben ook nog eens leuke mensen om om ons heen te hebben. Niks dan lof voor deze mensen en de service!!! – Ik zou ze niet kunnen bedenken. + Voor ieder een aanbod op maat! Waanzinnige toffe en bijzondere foto’s Twee fotografen die bijzonder professioneel zijn en ook nog eens leuk! Niks dan lof… Ga hier naar het blogartikel inclusief Sneak Preview van het huwelijk van Marjolijn en Benjamin

Copyright KayPhoto4u 2015Ruud en Lauren, op trouwplannen, januari 2016:

Vorig jaar hebben Karin en Leon ons huwelijk mogen vastleggen. Een zeer gedreven en ervaren duo welke elkaar versterken in kunnen. Alle foto’s hebben we inmiddels in ontvangst mogen nemen, waarbij we alleen nog hoeven te wachten op het boek. Wij kijken ook erg uit naar dit kunstwerk. We hadden ons geen betere fotograven kunnen wensen! 10+!

– Geen verbeterpunten!
+ Kwaliteit fotografie, vriendelijkheid, geduldig, ervaring in wensen, enzovoort….

Onze eerste keer dat we in contact kwamen met Karin en Leon was op de Weddingfair in Hilversum. Er was toen eigenlijk al gelijk een klik, maar zoals iedereen wil je nog verder kijken. We kwamen toch steeds weer terug op het idee van Karin en Leon omdat ze samen de reportage maken. De eerstvolgende keer dat we elkaar weer zagen was op de Love & Marriage beurs in Utrecht. We hebben hun opgezocht en gevraagd of ze onze trouwreportage wilde maken. In eerste instantie moesten ze ons teleurstellen want ze hadden al een andere boeking voor op onze trouwdag. Doordat we toch al een behoorlijke klik hadden, hebben Karin en Leon alles in het werk gezet om toch onze reportage te maken. Er is afgesproken dat Karin en Priscilla naar ons zouden komen en dat Leon met een andere fotograaf naar het andere bruidspaar zou gaan. Helaas ging dat andere huwelijk door omstandigheden op die dag niet door, dus hadden wij de enorme mazzel dat we 3 fotografen kregen op onze dag!
Karin, Leon en Priscilla ga zo door! We zijn erg blij dat we door jullie onze reportage hebben gemaakt. Wat vonden jullie absoluut top: Jullie staan echt klaar voor de bruidsparen en doen er alles aan om alles goed op de foto te krijgen. Ze leggen rustig en duidelijk uit hoe en wat, voor wat betreft de houding en positie tijdens de foto shoot. Ze luisteren ook hoe en waar je je foto’s wilt maken. Ze geven je advies en tips over alles wat met je huwelijk te maken heeft.

Wanda en Gerrit, op trouwplannen, januari 2016:
29 januari 2016, onze trouwdag! En wij hadden het geluk om Karin en Leon op onze bruiloft te mogen verwelkomen. Wat een lief en leuk stel, Ze hebben zeker wat toegevoegd deze dag. Heerlijke ongedwongen foto’s, portretfoto’s ook met de hele groep en familie, alles ging met humor en enthousiasme. Veel gasten hadden het later nog over de leuke fotografen…Absoluut een aanrader! Wat raad je ons aan:  Blijf zoals jullie zijn, jullie zijn top!
Wat vonden jullie absoluut top: Persoonlijk contact, hulpvaardig, origineel, gezellig en een leuke sneakpreview. De rest van de foto’s wachten we nog even af. Als die in dezelfde trant zijn dan kan het zeker niet tegenvallen!

George en Jaap, op trouwplannen, januari 2016:

Kayphoto4u zijn een geweldig stel mensen die naar onze mening een geweldige fotoshoot maken van een van de mooiste dagen uit je leven! Geef ze de ruimte en de leukste, gekste,spannendste en mooiste foto’s worden geschoten!
Wat raden jullie ons aan: Geen verbeterpunten te bedenken!
Wat vonden jullie absoluut top: Zeer klantvriendelijk, Open ( transparant), Liefde voor het vak! Staan open voor ideeën. Eerlijk!

 

Interview (Q&A) Bas & Melissa, februari 2016:

Q: Hoe hebben jullie het voortraject met ons ervaren?
A:  Dit hebben wij als zeer prettig ervaren, vanaf het moment dat we bij jullie binnenstapten hadden we al het gevoel dat het wel goed zat! De “klik” was er meteen.
Q: Hoe hebben jullie de interactie met ons als fotografen ervaren op jullie huwelijksdag?
A: Ook dit vonden wij prettig, we konden gewoon lekker onze eigen gang gaan.
Q: Wat vinden jullie nu jullie de reportage gezien hebben van de prijs/kwaliteitsverhouding?
A: Het is een hele smak geld, maar na het zien van de foto’s is dit het zeker waard!
Q: Wat vinden jullie van de bruidsreportage geworden? Laat deze voor jullie de dag zien zoals jullie die beleefd hebben?
A: Super mooi, het geeft echt een globaal overzicht van de dag waarin alle highlights verwerkt zitten.
Q: Wat hebben jullie als erg positief ervaren?
A: Vooral de samenwerking, lekker losjes en informeel. We hebben het gewoon gezellig gehad!
Q: Hebben jullie iets ook als negatief ervaren? Zo ja, geef het ons graag aan. A: Niets
Q: Wat zouden jullie ons als feedback of advies willen meegeven? A: Ga zo door!
Q: Zouden jullie Kayphoto4u aanbevelen aan anderen voor portretfotografie, zwangerschapsfotografie, newbornfotografie en/of bruidsfotografie?
A: Zeer zeker!

Victoria en Daisy, februari 2016: Naar aanleiding van onze online offerte aanvraag namen Karin en Leon contact met ons op. Vanaf het eerste contact voelde het heel goed. Wij, twee dames, voelden ons super op ons gemak bij Karin en Leon en we hadden snel door dat we te maken hadden met twee fotograven die hoogwaardig kwaliteit leveren. We kregen hele duidelijke en goede informatie van Karin en Leon en het was ook fijn om eerder gemaakte foto’s te zien. Daardoor wisten wij wat we konden verwachten. Tijdens de bruiloft hebben Karin en Leon prachtige foto’s gemaakt waardoor onze dag helemaal onvergetelijk werd. Een aantal dagen na de bruiloft hebben wij een 5 uur durende shoot gehad met Karin en Leon. 5 uur lijkt lang, maar doordat Karin en Leon zo onwijs veel ideeën en veel fotografisch inzicht hebben waren de 5 uur zo voorbij. De kwaliteit van de foto’s is echt prachtig en het is duidelijk te zien dat Karin en Leon veel liefde en tijd in de foto’s stoppen. Echt een geweldig bedrijf met twee lieve, professionele en hartverwarmende fotograven. Wat raad je ons aan? Ga vooral zo door. Wat vonden jullie absoluut top? Het persoonlijk contact en het uitgebreide portfolio.

120_28-08-2015_Jeffry__Yvonne_KP__6513Interview (Q&A) Jeffry & Yvonne, augustus 2015:
Q: Hoe hebben jullie het voortraject met Kayphoto4u ervaren?
A: We hebben het voortraject als prettig ervaren. Jullie hebben ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden qua foto’s, stijl, fotoboek etc. We vonden het zeer prettig dat jullie ons enkele dagen van te voren nog te woord hebben gestaan over de locatiemogelijkheden en dat jullie met ons mee hebben gedacht. Wat betreft het administratieve gedeelte, vonden we het ook goed geregeld. Alles stond duidelijk en uitgebreid beschreven in de e-mails, het contract en de facturen.

Q: Hoe hebben jullie de interactie met de fotografen ervaren op de huwelijksdag?
A: Zeer goed. We hebben ons de gehele dag op ons gemak gevoeld bij/met jullie. Jullie waren echt onderdeel van de dag!
Q: Wat vinden jullie van de prijs/kwaliteitsverhouding na de reportage gezien te hebben?
A: We vinden het geld het zeker waard.
Q: Hoe vinden jullie de bruidsreportage geworden? Laat deze voor jullie de dag zien zoals jullie die beleefd hebben?
A: We zijn blij met de reportage, het geeft goed weer hoe wij deze dag hebben ervaren: leuk, fijn en gezellig!
Q: Wat hebben jullie als erg positief ervaren?
A: Dat jullie ons op ons gemak hebben laten voelen, met ons mee hebben gedacht voor en tijdens de dag. En een pluspunt voor het feit dat jullie je ’s avonds hadden omgekleed wat niet had gehoeven, maar wat we heel leuk vonden!
Q: Hebben jullie iets ook als negatief ervaren?
A: We hebben de dag juist als heel positief ervaren met jullie.
Q: Wat zouden jullie als feedback of advies willen meegeven? A: X (kus)
Q: Zouden jullie Kayphoto4u aanbevelen bij familie, vrienden voor fotografie?
A: Ja, zeker weten!

bruidsreportage Hooge Vuursche, bruidsreportage Metaalkerk Utrecht, bruidsfotografie Utrecht, bruidsfotograaf Utrecht, fotograaf Utrecht, Fotograaf Hooge Vuursche, huwelijk Hooge Vuursche, trouwlocatie Hooge Vuursche, trouwreportage MetaalkerkInterview (Q&A) Edwin & Ilona, september 2015:
Q: Hoe hebben jullie het voortraject met Kayphoto4u ervaren?
A: Wij hebben het voortraject heel prettig en positief ervaren. Heel open en eerlijk en jullie stonden altijd klaar voor vragen.
Q: Hoe hebben jullie de interactie met de fotografen ervaren op de huwelijksdag?
A:  Tijdens de reportage was het prettig dat jullie ons uit onze schulp probeerde te halen om er echt een mooie reportage van te maken. Jullie hadden ook veel leuke ideeën. Tijdens de voltrekking en de receptie vielen jullie niet op als fotograaf, maar waren jullie er als gast. Hierdoor zijn, naar ons idee, de foto’s heel ongedwongen.

Q: Wat vinden jullie van de prijs/kwaliteitsverhouding na de reportage gezien te hebben?
A: Je krijgt zeker waar voor je geld. Zeker de investering waard.
Q: Hoe vinden jullie de bruidsreportage geworden? Laat deze voor jullie de dag zien zoals jullie die beleefd hebben?
A: De foto’s zien er super uit. Hij laat perfect zien hoe wij de dag beleefd hebben, lekker ongedwongen en gezellig.
Q: Wat hebben jullie als erg positief ervaren?
A: De manier van fotograferen. Het voelde niet geposeerd en statisch (wat ook de bedoeling was), maar gewoon lekker los en er was ruimte om van alles te proberen.
Q: Hebben jullie iets ook als negatief ervaren?
A: Wij kunnen ons zo niets bedenken.
Q: Wat zouden jullie als feedback of advies willen meegeven?
A: Ga vooral zo door! Vooral het ‘kibbelen’ tussen jullie en bepaalde dingen/poses voordoen was leuk.
Q: Zouden jullie Kayphoto4u aanbevelen bij familie,vrienden voor fotografie?
A: Jazeker! We hebben uit betrouwbare bron vernomen dat onze ceremoniemeesters jullie ook wel zagen zitten, dus wie weet!

Copyright Kayphoto4u, Bruidsreportage Apeldoorn, bruidsfotograaf Apeldoorn, Bruidsreportage Hoevelaken, trouwen hoeve sparrendam, hoeve sparrendam, trouwen apeldoorn, trouwfotograaf apeldoorn, twee bruidsfotografen, spontane bruidsfotografie, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwreportage, bruiloftreportage, offerte bruidsfotograaf, bruidsfotograaf Amsterrdam, bruidsfotograaf Amersfoort, trouwfotograaf Amersfoort, trouwen Amersfoort, trouwen hoevelaken, Kayphoto4u, romantisch, fine-art, fine art photography, wedding photographyInterview (Q&A) Patrick & Marit, juli 2015:
Q: Hoe hebben jullie het voortraject met Kayphoto4u ervaren?
A: We hebben dit als erg prettig ervaren. We hadden een leuk kennismakingsgesprek, er was veel contact tijdens de voorbereidingen.
Q: Hoe hebben jullie de interactie met de fotografen ervaren op de huwelijksdag?
A: Fijn, relaxed en ook van gasten kregen we dit terug te horen.
Q: Wat vinden jullie van de prijs/kwaliteitsverhouding na de reportage gezien te hebben?
A: We zijn erg blij met de fotoreportage. Er is een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit!
Q: Hoe vinden jullie de bruidsreportage geworden? Laat deze voor jullie de dag zien zoals jullie die beleefd hebben?
A: Echt heel gaaf! Het laat alle bijzondere momenten van de dag zien (groot en klein) en ook de sfeer van de dag komt duidelijk terug in de foto’s.
Q: Wat hebben jullie als erg positief ervaren?
A: De samenwerking, de tips die jullie ons hebben gegeven; zowel inhoudelijk op trouwgebied als advies over de dagindeling alsmede hoe de leukste (spontane) poses op foto’s samen te maken zijn
Q: Hebben jullie iets ook als negatief ervaren? A: We kunnen niets bedenken.
Q: Wat zouden jullie als feedback of advies willen meegeven? A: Ga vooral zo door!
Q: Zouden jullie Kayphoto4u aanbevelen bij familie,vrienden voor fotografie? A: Absoluut!

Antilliaans huwelijk; Surinaams huwelijk“In oktober 2014 liepen wij op de Love & Marriage Beurs in Rotterdam. We zijn veel fotografen stands voorbij gelopen, maar moesten toch even stoppen bij de stand van Karin en Leon. Op de achtergrond van hun stand hingen namelijk een aantal erg mooie bruidsfoto’s. Het ontging Leon niet dat we iets langer keken dan sommige andere bezoekers en hij haakte er gelijk bij ons op aan. Vol enthousiasme werd hun manier van werken uitgelegd. Zoals Leon het uitlegt, zo is het precies zoals wij dat in gedachten hadden. Fotografen die niet alleen fotografen zijn maar ook voor die dag onderdeel zijn van onze Antilliaanse en Surinaamse families. De klik was er al snel en het mooiste van alles was… Je krijgt bij hun niet ÉÉN fotograaf maar TWEE!!! Hierdoor is onze mooie dag op vele manieren en uit verschillende hoeken vastgelegd. Daarnaast zijn deze kanjers van vele markten thuis en zijn ze bereid om je te helpen met alles rondom je huwelijk. Zo hebben Karin en Leon een supergave Love Shoot met ons gemaakt voor ons receptieboek ( zo konden we gelijk oefenen voor het “echte” werk haha) Daarop volgend hebben ze een onwijs mooie en unieke huwelijksuitnodiging gemaakt. De samenwerking was heel erg prettig met als uitkomst een kaart precies zoals wij die wilden en dus dan ook Uniek! Natuurlijk hebben we ook een schitterende reportage van onze huwelijksdag gekregen en een mooi album!  Lieve Karin en Leon, Op 15-05-2015 hebben wij een leuke, emotionele, gezellige, grappige, super spannende en avontuurlijke dag met jullie beleefd. Wij zijn blij dat we jullie zijn tegen gekomen en dat jullie onze bruidsreportage hebben gemaakt. Wij zullen in de toekomst jullie zeker aanraden in onze kringen! Liefs Andy & Mila”

“]website 284_13-05-15-Dave_Yvonne_kp__6308_KayArt“Wij hebben Karin en Leon voor het eerst ontmoet op de Love & Marriage beurs in Utrecht, september 2014. We waren gelijk weg van de foto’s, de prachtige albums en hun als personen! In november besloten wij Karin en Leon definitief te kiezen als de fotografen voor onze dag en wat een goede keuze was dat. Karin en Leon werken persoonlijk, geven tips en adviezen waar ze kunnen (die passen bij JOUW dag), werken gedetailleerd en nauwkeurig, geen vraag is teveel, ze voelen goed aan wat je als bruidspaar graag op de foto wilt en hoe je dat wilt. Ze werken hun fantastische werk prachtig af in een ontzettend mooi bruidsalbum en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Karin en Leon waren echt onze ‘bonus’ gasten. Wat een prettige aanwezigheid waren zij op onze dag! Nu, (november 2015) hebben wij een schitterend mooi bruidsalbum van ze mogen ontvangen, die we vol van trots aan iedereen laten zien.”

Janwillem en PriscillaKarin en Leon zijn echte aanraders! Ze zijn allebei super professioneel en leveren prachtig werk af. Lieve spontane mensen,die we graag om ons heen hadden, op onze speciale dag. “Friends for 1 day” zoals zij dat zo mooi verwoorden. Karin en Leon nemen echt de tijd voor je en stellen je heel erg op je gemak. Ook onze daggasten waren super enthousiast over onze fotografen en de manier waarop zij onze middag hadden opgevuld met de opnames van de portretfoto’s en de groepsfoto’s. Met een gezellige dosis humor van begin tot eind hebben we heel erg genoten van onze dag en dus raden we Karin en Leon van harte aan iedereen aan!

Maurice & Wendy“Lieve fotografen, Nogmaals bedankt voor jullie professionele en toch ook hele normale aanpak tijdens onze bruiloft. We hebben ongelofelijk veel plezier gehad en een geweldige dag beleefd, mede ook door jullie inzet en tips! We kunnen nu al genieten van de door jullie opgestuurde fotocollage en kunnen haast niet wachten op de volledige fotoreportage.

 

“Wat zijn we blij dat we voor jullie hebben gekozen! Jullie hebben onze dag op een vrije en fantastische manier vastgelegd. Wij kijken terug met een supermooi en gaaf trouwalbum, dat niet iedereen zomaar kan maken. Buiten de professionele houding waren jullie ook nog eens hele aardige en relaxte mensen die je op zo’n dag goed kunt gebruiken. De shoot ging als vanzelf en de dag zelf hebben jullie heel opvallend onopvallend weten vast te leggen, getuigen velen! Wij kunnen jullie dan ook nog steeds van harte aanbevelen bij aanstaande bruidsparen. Een topteam voor een goede prijs en vakbekwaam, steken een hoop energie in de dag van hun klant en dat betaalt zich terug! Bedankt namens ons en we wensen jullie veel succes, zowel professioneel als privé.

Ro & Eef“Wat een bijzondere dag hebben wij beleefd samen met onze fantastische fotografen! Al vanaf het kennismakingsgesprek was er een klik. Jullie zijn echte vakmensen, dat merk je aan alles en jullie vormen met z’n tweeën een echt team. De trouwdag was een logistieke uitdaging met fotoshoots op 3 verschillende plekken in Nederland. De verschillende sferen variërend van modern, tot landelijk en romantisch hebben jullie allemaal heel mooi vastgelegd in de trouwreportage. Jullie waren echt onderdeel van de groep en mede dankzij jullie hebben we een van de mooiste dagen van ons leven beleefd! Groetjes en succes, Ro en Eef

“]Bruidsfotografie Breukelen, bruidsfotograaf breukelen, bruidsfotografie Utrecht, bruidsfotografie Amsterdam, Bruidsfotografie Rotterdam, Bruidsfotografie Den Haag, Bruidsfotograaf Amsterdam, bruidsfotograaf Utrecht, bruidsfotograaf Amersfoort, bruidsfotograaf Midden Nederland,“Wij willen jullie graag hartelijk bedanken voor de goede hulp en zorgen. Wij hebben jullie mogen leren kennen als zeer warm, aardig en behulpzame mensen waarbij niks te veel is. We vonden het erg fijn dat jullie thuis langs kwamen voor een prettig kennismakingsgesprek en daarbij heel goed aan konden geven wat de mogelijkheden waren en ons voorbeelden daarvan toonden. De dag van ons huwelijk hebben wij als zeer fijn mogen ervaren. Jullie waren heel vriendelijk, open en meedenkend. Het albumgesprek voor het bruidsalbum was ook erg gezellig en jullie dachten erg mee en gaven erg veel fijne en handige tips dus het eindresultaat kon ook niet anders zijn dan super mooi! Dus een grote aanrader voor anderen en wij zullen jullie ook zeker in gedachten houden”

Johan&Evita“Bedankt voor de geweldige dag en de mooie foto’s. We zijn superblij met de foto’s die we ontvangen hebben. De dag verliep goed en zoals uit veel monden gezegd werd: jullie waren er, maar vielen niet op. En dit konden we terugzien in de foto’s. Wat een leuke spontane foto’s! We beleven daardoor de dag weer opnieuw. Namens alle daggasten mag ik vertellen dat ze de samenwerking als erg prettig hebben ervaren. Een paar weken na de bruiloft kregen we daarover nog leuke reacties. Vanaf deze kant super bedankt voor de fijne samenwerking! We hadden het niet anders gewild!”

Davy & Annemarie“Onze mooie dag zullen wij nooit vergeten en dat is ook dankzij jullie! In de omgang zijn jullie heerlijk wat betreft onze beleving. Vanaf de kennismaking tot “het bruidsalbum is gereed” stonden jullie voor ons klaar! Bellen, appen, smsen en mailen het kon allemaal en altijd. Toch nog een vraag tussendoor of aanpassing: het was geen probleem. De relatie tussen bruidspaar en fotografen was totaal ontspannen, we hebben genoten, gelachen en ook veel gekletst. Het ging vanzelf en niet geforceerd. Wij zijn tot op de dag van vandaag nog steeds blij met onze keuze en dankzij onze samenwerking hebben we een mooie band opgebouwd. Geen woorden kunnen omschrijven hoe blij wij met jullie zijn, maar toch zeggen wij, dankjewel voor alles!”

Chiljon & Natalia“Hartelijk bedankt voor alles! Wij vinden jullie super professioneel en vriendelijk. Het is zo bijzonder hoe jullie ons de hele dag hebben geholpen. De goede sfeer, de humor, het op onze gemak laten voelen en eigenlijk nog veel meer! Wij zullen zeker jullie aanraden bij vrienden en kennissen. En aan aanstaande bruidsparen die dit online lezen, kunnen we alleen maar zeggen: Niet verder zoeken! Karin en Leon zijn twee vakmensen met hart voor waar ze mee bezig zijn. Zonder hen was onze dag niet compleet geweest.”

Emiel & JacquelineJaqueline schrijft: “Gisteren een super mooie dag gehad mede dankzij Karin, Leon en Priscilla! Het was een hele ontspannen fotoshoot omdat we ons zeer op ons gemak voelde bij hun. Thanks!”

Emiel schrijft: Bedankt voor de fantastische fotoshoot gisteren, wat een geweldige gezellige en leuke ervaring. We kijken uit naar het ongetwijfeld fantastisch resultaat.” Onze bruidsfotografen hebben zich echt ingeleefd in ons en onze dag. Ze voelden exact aan wat wij wilden en ondanks dat wij er beiden niet van houden om in het middelpunt te staan, voelde het goed… vertrouwd…. en daardoor zijn er echt schitterende plaatjes ontstaan. De bewerkingen die zij daarna doen geven een uniek gevoel aan de hele reportage. Wij kunnen niet anders dan super dolblij gelukkig zijn met het eindresultaat. Wij bevelen ze aan bij iedereen die een reportage vanuit meerdere perspectieven wenst met een totaal eigen stijl.

“Voor onze trouwdag hebben we gekozen voor Kayphoto4u. Die keuze was op zich vrij makkelijk omdat we bij de trouwdag van onze broer hebben gemerkt dat ze erg vriendelijk, hulpvaardig en professioneel zijn. Onze ervaring met Karin en Leon is dat ze niet alleen goede fotografen zijn die mooie foto’s maken maar daarnaast ook alles doen om de dag tot een succes te maken. En dat alles overigens voor een zeer schappelijk prijs. Leon en Karin hebben ons echt geholpen zowel gedurende de dag als daarvoor en daarna. We konden echt merken dat ze zowel geven om het resultaat maar ook om ons als stel. Als je op zoek bent naar goede fotografen die kwaliteit leveren voor een zeer strakke prijs en daarnaast op allerlei manieren proberen te helpen dan zit je bij Kayphoto4u goed. Robert en Linda / De Meern

 

054 20140918 Jaap & George IMG_9880“18 September 2014, wat een dag was het! Voor ons was het echt de mooiste dag van ons leven. We zijn dan ook erg blij dat we jullie hebben gekozen om onze bruidegoms (jaja) fotoreportage te laten maken! Ik voelde me voor het eerst in mijn leven op mijn gemak bij een fotograaf! En dat zegt wel wat! Bij deze wil ik jullie dan ook erg bedanken hiervoor. Jullie zijn twee prachtige mensen die ook nog eens verdomd goed foto’s kunnen schieten! Kortom ….. TOPPERS ! Jaap & George / Bussum

 

 


“Jullie hebben een fantastische fotoreportage gemaakt op ons bruiloft. Normaal gesproken sta ik verschrikkelijk op foto’s. Tot mijn grote verbazing stond ik bijna op alle foto’s goed. Super blij met ons geslaagde reportage. Buiten de fotoreportage heeft Karin mij ook nog uit de brand geholpen toen mijn jurk kapot ging, 15 minuten voordat we weg moesten! Heel erg bedankt voor de mooie reportage en goede zorgen.”
Michelle en David / Rhenen

“Karin en Leon zijn twee topfotografen en spelen erg goed op elkaar in. De foto`s zijn het bewijs van deze toppers. De foto`s zijn echt supermooi geworden. Als wij ons 25 jarig jubileum vieren, zijn ze van harte welkom om een nieuwe reportage van ons te maken.” Fia en Hans / Soest

“Leon en Karin zijn naar ons idee een echt dynamisch duo. Met twee fotografen tegelijk weten zij precies die momenten vast te leggen waar het om draait. Onze fotoshoot in een zonnig Amersfoort is dan ook prachtig geworden. Om dan vervolgens de ceremonie van 11-12-13 om 14:15 fantastisch in beeld te brengen. Zij weten creatief gebruik te maken van de omgeving en dat levert een fraai eindresultaat op.” Shannon en Hilde / Amersfoort

“Karin en Leon weten op een relaxte en ontspannen manier een enorm leuke en mooie foto shoot te maken. Bij ons namen ze echt een groot deel van de spanning weg en hebben we echt kunnen genieten van de fotomomenten. Ook aanwezigen op de bruiloft waren erg enthousiast over de manier van werken van Karin en Leon. Ze denken goed mee op de dag zelf maar ook vooraf al.” We laten ons prachtige album echt aan iedereen zien! Mooie bewerkingen en leuke foto’s. Karin en Leon alsnog bedankt voor jullie leuke bijdrage aan deze prachtige dag.” Jan-Willem en Marlotte / Leusden

“Karin en Leon zijn fijne mensen. We hadden gelijk een klik. Op de dag zelf was het een zeer fijne wisselwerking tussen ons en hun maar ook met de andere gasten. Met het resultaat zijn we zeer blij mee. Zeer mooie herinneringen aan een onvergetelijke dag” Henriëtte en Gerrit / Maarssen

“Al vanaf onze eerste ontmoeting voor onze bruiloft hadden wij een heel goed gevoel bij en met deze twee fantastische en uiterst professionele mensen. Tijdens onze dag waren zij op afstand aanwezig, maar toch ook heel erg dichtbij wat zich vertaalde in een hele mooie bruidsreportage. De foto’s waren stuk voor stuk heel erg mooi & meerdere ervan ook nog eens op een professionele manier bewerkt. Wat wij ervan hadden verwacht kwam uit, en meer dan dat zelfs. Bruidsfotograaf nodig ? Dit stel is een echte aanrader!” Daphne en Ralph / Tel Aviv

“Karin is om te beginnen gewoon een plezierig mens! Zij is in staat om een informele sfeer te scheppen waarin je gewoon jezelf kunt zijn. Dat komt de kwaliteit van de portretten ten goede. Daarnaast is ze uitstekend in staat gebleken om onze wensen te vertalen. Het resultaat voldeed volledig aan onze verwachtingen. Ontspannen, uniek, informeel en kwaliteit. Kortom een aanrader”. Hanneke en Hans / Houten

“Net de fotoreportage van onze bruiloft gehad bij de fotograaf. Wauw! Wat een werk hebben deze mensen verricht! Onwijs mooie foto’s zijn het geworden! Was moeilijk om een selectie te maken, maar zijn er uit gekomen. Wil nogmaals Karin en Leon bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan hebben en nog gaan doen! Jullie zijn geweldige mensen! KayPhoto4u is een geweldig bedrijf. Ze maken ontzettend mooie foto’s!” Marco en Marinda / Amersfoort

“Wij hebben voor ons geregistreerd partnerschap en ons feest gebruik gemaakt van de diensten van KayPhoto4u. Wij zijn heel erg tevreden over de fotografen. Het is een heel leuk stel waar je mee kan lachen. En waar het natuurlijk om draait: ze kunnen hele mooie foto’s maken! Als je ooit nog hele leuke, lieve, gezellige fotografen nodig hebt, dan moet je contact met deze mensen opnemen. Karin en Leon zitten boordevol gekke, leuke, romantische en speelse ideeën! Wij zullen ze zeker aanraden bij andere personen en in de toekomst misschien nog wel gebruik van hun diensten gaan maken”. Priscilla en Leon / Amersfoort