Vrijstaat Festival Noordwijk 14-08-16

Op het Vrijstaat Festival in Noordwijk was KayPhoto4u op 14 augustus 2016 aanwezig om geheel gratis kleine Loveshoots en portretshoots te verzorgen. Dankzij organisator en initiatiefnemer Weddingfair en met de styling verzorgd door Richard en Nancy van Rich Art Design werd dit evenement op het Vrijstaat Festival een groot succes. Op zaterdag verzorgde onze collega Emily van Pura Fotografie de kleine shoots en op de zondag was de eer aan ons. We danken alle geïnteresseerden voor de leuke en vrolijke momenten die wij met hen hebben beleefd. We hopen van harte dat de resultaten zullen bevallen en dat we elkaar nog eens mogen gaan zien. Iedereen heeft fantastisch meegewerkt en we hebben veel blije gezichten vast mogen leggen.

Hebben jullie gebruik gemaakt van ons aanbod voor een kleine shoot, dan kun je door op onderstaande foto of op deze link te klikken de resultaten bekijken.

Alle deelnemers hebben recht op één gratis webformaat foto naar keuze. Laat ons graag middels een e-mailtje naar info@bruidsfotograaf4u.nl weten welke foto (S.v.p. alleen de eerste drie nummers van de foto benoemen) jullie gratis wensen te ontvangen. Wij zullen deze dan kosteloos per e-mail toesturen. Deze foto is voorzien van ons logo. We vragen iedereen met klem om het logo bij gebruik op Social Media NIET af te snijden. Middels een onzichtbaar watermerk kan dit ook door ons worden gecontroleerd.

Heb je interesse in meer foto’s uit de mini fotoshoot of zijn jullie geïnteresseerd om jullie trouwfotografie of bijvoorbeeld in de toekomst een leuke, uitgebreide familie shoot met ons te doen, dan laat het ons graag weten!

Vrijstaat Festival NoordwijkKlik op bovenstaande foto om naar de foto’s van het Vrijstaat Festival te gaan