Uniek receptieboek in Classico en Presento bruidsalbum

Uniek receptieboek in Classico en Presento bruidsalbum

Uniek receptieboek in Classico en Presento bruidsalbum van Kayphoto4u Bruidsfotografie biedt aan bruidsparen een mooi concept van onze leverancier Vakcolor: Een uniek receptieboek in bruidsalbum. Voorafgaand aan het huwelijk maken we voor jullie een receptieboek met foto’s naar keuze of vanuit een loveshoot die we met jullie gemaakt hebben.

Op de dag zelf zorgen we dat het receptieboek klaarligt zodat jullie gasten met zilver en/of goudpennen hun gelukwensen aan jullie kunnen schrijven. Na het huwelijk nemen we het receptieboek weer mee en bezorgen we het receptieboek samen met het bruidsalbum aan de drukker. De drukker voegt vervolgens het receptieboek in bruidsalbum, zodat het bruidsalbum eindigt met de gelukwensen die jullie gasten op de huwelijksdag aan jullie geschreven hebben. De pagina’s kunnen dus geheel persoonlijk opgemaakt worden met details van jullie huwelijkskaarten, bruidsschoenen, een loveshoot reportage, jullie namen enzovoort.

Zo zorg je ervoor dat je receptieboek niet op zolder terecht komt maar dat je de gelukwensen altijd weer kunt teruglezen in het receptieboek in bruidsalbum. Wel zo persoonlijk en gemakkelijk.

[wowslider id=”12″]

 

Zijn jullie geïnteresseerd in een combinatie van receptieboek in Classico en Presento bruidsalbum. Neem dan graag met ons contact op en vraag naar de mogelijkheden. De prijs van dit receptieboek is vanaf € 200,- mogelijk. Eén en ander is afhankelijk van het ontwerp, het formaat van het boek en of er een loveshoot gemaakt wordt om het receptieboek grafisch te ontwerpen.

Producteigenschappen:

  • Mogelijk in alle formaten van het Classico en Presento bruidsalbum van Vakcolor
  • Het receptieboek wordt vooraf aan huwelijk opgemaakt
  • Het receptieboek wordt grafisch opgemaakt naar jullie wensen
  • De pagina’s in het receptieboek zijn identiek aan het bruidsalbum
  • Het receptieboek is van net zo’n topkwaliteit als het bruidsalbum
  • Op het huwelijk zelf kunnen gasten hun gelukwensen in het boek schrijven
  • Na het huwelijk wordt het boek opgestuurd naar de drukker
  • De drukker voegt het ontwerp van het bruidsalbum samen met het receptieboek
  • Uiteindelijk vormen het receptieboek en bruidsalbum één album, met één cover.