Rock The Dress Story – Ammy & Davy

[vc_row full_width=”” bg_parallax=”” inertia=”0.1″ bg_maps_scroll=”” bg_maps_infobox=””][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”4514″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]” Ons Rock the Dress verhaal “

Vorig jaar nazomer hebben wij een prijsvraag gewonnen met als prijs een fotoshoot in trouwkleding, maar dan buitengewoon! Dit zagen wij wel zitten.. Nogmaals de trouwkleren uit de kast trekken om vervolgens samen unieke foto’s te maken en te krijgen.

Om een beetje een idee te krijgen bij “Rock the dress” hebben wij op internet na een aantal foto’s gezocht en echt waar, wat staan er toch een partij gave foto’s op! Op 27 juni, een jaar én een dag later na ons ja-woord, werd onze prijs verzilverd.

We hadden er alle vier enorm veel zin in! Elkaar weer in levende lijve zien was natuurlijk al leuk zat en dan ook nog samen foto’s maken .. Een perfecte combinatie.

Wat als een klein beetje bewolkt begon, werd het in de middag een prachtige zonnige dag. We zijn, nadat we de auto in de parkeergarage geparkeerd hadden ook meteen in de parkeergarage gestart met de eerste fotosessie, inclusief prachtige Venetiaanse maskers.

Karin en Leon hadden echt overal aan gedacht ; maskers, hoedjes, locaties, etc..

Na de ” garage-shoot” zijn we de drukte op gaan zoeken en hebben we een markt op het Eemplein in Amersfoort bezocht. Wat in die tussentijd ook erg leuk was is dat mensen je feliciteren met je huwelijk. Of mensen die toch een bepaalde opmerking plaatsen dat het zonde is van de jurk aangezien deze door het zand en water ging. Gelukkig zijn wij al getrouwd en is de jurk optimaal gebruikt. Ondertussen netjes bij de stomerij afgeleverd 😉

Na de drukte en de gezelligheid hadden we behoefte aan wat lekkers, dus hoppa, een puntzak patat!

Het laatste gedeelte van de shoot was op het Erkemedestrand in Amersfoort. Wat Spannend én gaaf! Dit maak je echt maar 1 keer mee!

Ammy is geen waterrat, maar voorzichtig ging bij haar de knop om en uiteindelijk is zij van top tot teen het water in gegaan. Ook Dave is koppie onder gegaan.Wat een prachtige dag én wat een ervaring!!!

Wij raden dit iedereen aan, Rock that dress!
De foto’s die geschoten worden zijn zo eigenwijs en uniek, die moet je echt hebben!

Lieve Karin en Leon, ook willen wij jullie bedanken voor deze unieke ervaring! Zonder jullie hadden wij dit nooit bedacht en dus ook nooit uitgevoerd. Jullie zijn twee toppers!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” bg_parallax=”” inertia=”0.1″ bg_maps_scroll=”” bg_maps_infobox=””][vc_column width=”1/1″][contact-form-7 id=”3843″ title=”Neem direct contact op voor meer informatie!”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” bg_parallax=”” inertia=”0.1″ bg_maps_scroll=”” bg_maps_infobox=””][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]