Bruidsreportage Winterlandschap

[vc_row full_width=”” bg_parallax=”” inertia=”0.1″ bg_maps_scroll=”” bg_maps_infobox=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Bruidsreportage Winterlandschap

Stefan & Nina ontmoetten we in 2017 op de Weddingfair in Rotterdam. Ze vielen op de creatieve fotografiewijze die KayPhoto4u ook biedt. Ze wilden geen standaard bruidsreportage, zo bleek ook uit hun keuzes voor de fotolocaties.

Hun huwelijksdag viel op 10 december, een speciale datum omdat ze 7 jaar geleden ook met een weeralarm code rood op de weg zaten voor hun eerste date. Nu, 7 jaar later, wederom met code rood in een heuse Lamborghini door de sneeuw. Dat werd een enorme uitdaging en een lange tocht vol spanning. Gelukkig is iedereen heelhuids op de bestemmingen gekomen en was het winterlandschap in Nederland een prachtig aangezicht.

Vanaf het ontmoetingsmoment begon het te sneeuwen. Dat heeft nog uren geduurd, totdat een dik pak sneeuw het hele Den Haag en omgeving zowat had stil gelegd. Maar niet voor Stefan en Nina, want zij hadden een fotoshoot en een huwelijk voor de boeg. De eerste fotolocatie was het politiebureau. Voor ons ook uniek! We hadden nog niet eerder foto’s gemaakt in een politiecel, dus zij boden ons hiermee ook een primeur.

Daarna door naar het fotogenieke Lauwman museum waar we dit prachtige bruidspaar, samen met mooie klassiekers, op de foto konden zetten. Daarna de lange tocht van zo’n 20 kilometer door de sneeuw met de Lambo, waar we zo’n 5 kwartier over hebben gedaan. Gelukkig arriveerden het bruidspaar en alle gasten veilig op de trouwlocatie. Een gezellige winterhut die het winterse plaatje helemaal compleet maakte.

De groepsfoto’s moesten provisorisch tijdens sneeuw en regen onder een afdak gemaakt worden. Met goed teamwork van zowel de gasten als de fotografen werd ook dat een geslaagde onderneming. In de avond volgde de ceremonie met röntgenfoto’s, om nog maar iets bizars te noemen, en een stevig geoefende en daardoor prachtige mooie openingsdans. Het was een dag om nooit meer te vergeten. Voor ons fotografen ook een waarachtige uitdaging, zowel op de weg als in de verzorging van de fotografie. We waren ontzettend blij dat we konden berusten op onze jarenlange ervaring en het bruidspaar en hun gasten mede goed door de dag heen hebben kunnen helpen, met geïmproviseerde momenten die zeker ook erg leuk waren.

In het Wedding pakket was gekozen voor 2 fotografen vastlegging met Personal Art, opgevolgd met een bruidsalbum.[/vc_column_text][vc_masonry_media_grid style=”all” items_per_page=”10″ element_width=”3″ gap=”5″ button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”masonryMedia_Default” grid_id=”vc_gid:1518475267903-8bb613b7-6935-2″ include=”6853,6852,6854,6857,6855,6856,6858,6866,6867,6850,6851,6865,6864,6863″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” bg_parallax=”” inertia=”0.1″ bg_maps_scroll=”” bg_maps_infobox=””][vc_column width=”1/1″][vc_cta h2=”Op zoek naar iets anders dan de ‘standaard’? ” h2_google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Informeer dan snel of de trouwdatum nog vrij is.” h4_google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”left” shape=”rounded” style=”classic” color=”classic” btn_title=”Informeer nu” btn_style=”modern” btn_shape=”rounded” btn_color=”purple” btn_size=”md” btn_align=”inline” btn_i_align=”left” btn_i_type=”fontawesome” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” btn_i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” btn_i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” btn_i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” btn_i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” i_color=”blue” i_background_color=”grey” i_size=”md” use_custom_fonts_h2=”” use_custom_fonts_h4=”” btn_button_block=”” btn_add_icon=”” btn_i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” i_on_border=”” add_button=”left” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.bruidsfotograaf4u.nl%2Fcontact%2F||target:%20_blank”]Voor 2018 hebben we nog enkele plekken beschikbaar. De data voor 2019 worden momenteel volop geboekt. Informeer dan ook graag bij ons of jullie huwelijksdatum nog beschikbaar is.

Met een gezellig en persoonlijk adviesgesprek gaan we samen met jullie bekijken welke bruidsfotografiestijl het beste bij jullie past en welke opties jullie het meeste aanspreekt. Wij passen élke bruidsreportage volledig aan op de wensen en ideeën van het bruidspaar. Tientallen stylen, diverse camera technieken. Zowat alles is mogelijk! Vertel ons wat je mooi vindt en wij maken voor jullie een uniek trouwfotografie concept.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]